Влюбен до захлас! Азис четка любимия – имал свръх талант

0

Краля на попфолка Азис отново заговори за новота си любов – Антонио. Този път Котинбродксия славей призна, че двама живеят заедно и се гушкат в едно легло. В QA в Инстаграм на въпрос дали Антонио го ревнува, Азис отговаря, че е надраснал тези отношения и не е давал повод. „Само един глупав и несигурен човек може да ревнува. Не съм давал повод за ревност, защото повод се дава нарочно, за да те забележат“, коментира певецът. 

Той коментира още, че Антонио притежава свръх талант: В гласа му има нещо, което не се среща често. Трябва му правилната песен и ще взриви всички. И не го казвам, защото спи до мен в момента. 

Азис за пореден път не крие и своето самочувствие относно музикалната си надареност. Смята се за най-пеещия ангел в хора на Бог. По думите му в България не е трудно да станеш известен, когато постигаш своите цели и имаш какво да им дадеш на хората, пише „Телеграф“. „Гласът е водещ при мен“, казва още Азис. 

Дори удари в земята и поп дивата Бионсе, казвайки за нея, че е убийствена певица, но много вика. „Мисля, че ако я облека с дрехи няма да може и да изпее и една нота. Как не се нарадва на голотията толкова време“, пише Костинбродския славей. 

Прегледана: 123045

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече