Невъзможното се случи! Рачков и Мария се събраха!

0

Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха отново! Бившата двойка демонстрира приятелски отношения и добро чувство за хумор към самата себе си по време на партито за 20-ия рожден ден на „Господари на ефира“.

Мащабното тържество се проведе в нощен клуб в идеалния център на столицата в сряда вечерта, а погледите на мнозина бяха насочени точно към Рачков и Мария.

Комикът излезе на сцената, за да води и да разчупи обстановката с няколко шеги, когато изневиделица зад него изскочи Мария. Видимо стреснат, бургазлията си плю в пазвата и попита плахо: „Идването ти по сценарий ли е?“. „То като с теб бяхме заедно по сценарий, видя какво се случи, така че по-добре да не е“, заяви с широка усмивка Игнатова.

Секунди по-късно двамата се прегърнаха, Рачков целуна бившата си приятелка по бузата и заведението избухна в бурни аплодисменти. Ексдвойката показа ясно, че са в отлични отношения и миналото е забравено. Не пропуснаха и да се пошегуват един с друг.

„За толкова години в телевизията имам само един гаф. Рус е!“, заяви Рачков и погледна Мария.

„И аз имам само един, но моят е нисък и къдрав“, отговори на свой ред Игнатова и хвърли закачлив поглед.

Митко и Мария цяла вечер бяха на една маса, като блондинката беше придружена от настоящия си съпруг – Ивайло Цветков-Нойзи. Настроението беше на високи обороти, а шегите и доброто настроение се пренесоха и на масата, където бяха други популярни водещи на „Господарите“ – Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински и Ненчо Балабанов.

На рождения ден присъстваше буквално каймакът на родния хайлайф. От Софи Маринова, Мария Илиева и Миро, които изпълниха музикални поздрави за гостите, през шеф Манчев, Жени Калканджиева, Гого Лозанов и Орлин Павлов до „Мис България 2019“ Радинела Чушева (бивша адреналинка в „Господарите“ – б.а.), Ергенът от първия сезон на предаването Виктор Стоянов, който цяла вечер беше в компанията на мъже, и Рая Пакова – изкусителен модел и половинката на волейболиста Николай Пенчев.

„Тази вечер не присъства нито един политик. Никога няма да видите политик на наш купон“, заяви категорично продуцентът на „Господарите“ Джуди Халваджиян, който държа дълга реч и първо благодари на своя брат Маги, който пръв е повярвал в неговата идея да направи „Господари на ефира“ в България, пише „България днес“.

Снимки: Юлиян САВЧЕВ/България днес

Прегледана: 124695

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече