Хвърли въдица! Гущеровица хвана златната рибка, после я пусна

0

Светлана Гущерова хвърли въдица. И е уловила златната рибка, макар и не онази от приказките и вицовете. Всъщност рибките са две. Случката се разиграла в язовир край град Сандански.

Блондинката сподели няколко кадъра от прекрасния ден, които прекарала с любимия си мъж край водния басейн на юг. Каза, че си спомнила какво е учила от баща си, който й обяснил как да залага стръв и да хвърля въдицата.

Сега на язовира била заедно с любимия си мъж. Светлана показа снимка на улова си, който се състои от две червеноперки. За разлика от повечето рибари тя не преувеличи размера им или броя. „Хванах само две, но ми стана много жал и ги пуснах обратно в язовира на свобода“. После поясни, че не би ги сготвила, защото била много жалостива.

Още когато била малка и баща й я учил как се лови риба, оттогава всичко, което хващали, връщали обратно. „Риболовът ми действа много успокояващо и е по-скоро за удоволствие“, обясни още тя. Василева разказа, че като била малка, с баща й ходели много често да ловят риба и спели на палатка около язовира. Сега с нетърпение чака децата да пораснат, за да може да запали и тях по риболова, пише „Телеграф”.

Прегледана: 124260

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече