Милица Гладнишка за Яна Маринова:  Тя мисли, че пее добре? Оууууйееее!

0

С остра реакция към колега втрещи Милица Гладнишка във фейсбук в неделя, докато в ефира на Нова тв течеше лайф на „Като две капки вода”. Не написа име, но всички прозряха, че визира Яна Маринова, която е сред участниците в шоуто, и веднага се възмутиха от неколегиалното и грубо отношение на актрисата с музикален талант. Сигурно затова, след около половин час, Милица редактира поста си. Явно бе забравила или не знае, че хронологията на промените е видна.

Не за първи път Милица бърза да замаже положението, след прибързано свое изказване. През декември 2021 г. тя разкритикува представянето на Мария Илиева в „Гласът на България” и веднага изтри поста си.

Тази седмица пък Милица се извини за първосигналния си коментар под „манипулативния пост” на Диана Димитрова, с който стартира сагата с обвинението й в насилие към Юлиан Вергов.

Тя мисли, че пее добре? Оууууйееее!”, написа Милица по адрес на Яна Маринова в неделя вечерта. Последваха мигновени реакции. Десетки изразиха разочарованието си, че актрисата, която се изявява и като певица, си е позволила да критикува по този начин колега. Определиха го като грубо и неколегиално. Припомниха, че шоуто е за имитации, а не певческо състезание, така че музикалният талант не е водещ. Освен това всяка година имало професионални певци, но и актьори без музикален талант. Някои припомниха представянето на Милица в предишен сезон на „Като две капки вода”. Тогава и тя имала лоши дни. Като например този, в който имитирала Риана. „Риана ми беше пълен потрес, така е! Но, никога не съм казвала, че мога да танцувам. Напротив, признавам си като не мога”, отвърна Гладнишка. Въпреки че опита да оправдае поста си, след близо половин час актрисата явно размисли, защото го редактира на: „Ох…!”.

Така или иначе, за всички стана ясно, че Милица се е подразнила от певческите напъни на Яна Маринова. Още повече, че тъкмо тя заяви след плачевното си представяне, че научила да изпълнява песента добре, но после си казала: „Какво да покажа? Че мога да изпея добре песента? Няма никакъв смисъл”. И решила да се опита да пресъздаде енергията на Краля на попа. И това не й се получи, според всички. Иначе в музикално отношение, изявата й наистина бе мъка да се изтърпи. Видно бе, че и журито едва изтрая края й. Всички гледаха слисани и леко объркани. Димитър Ковачев – Фънки клекна под масата, за да не коментира. Изплашил се, обясни той, от изпълнението и затова се скрил. Веселин Маринов също се въздържа от коментар. Само Асен Блатечки се изказа – някои теглят къси клечки, а Яна изтеглила греда. Колегата й изтъкна, че е научила танците на Краля, но пък енергията му няма как да се имитира. Хилда само се чу да подхвърля, че в имитацията на Майкъл Джексън са заложени много задачи.  

Яна Маринова обаче не се поддава нито на критиките в тв ефира, нито на тези в социалната мрежа. За по-смелите, които биха изслушали за втори път парчето на Майкъл Джекъсън в нейно изпълнение, актрисата пусна във фейсбук, запис, правен зад кулисите на шоуто. За да се види, както разясни, че е работила с всички сили, не се е лигавила. От коментара й стана ясно, че Милица Гладнишка е била права. Яна мисли, че има потенциал в музикално отношение: „Все още не успявам да разбера как да пея и да се движа едновременно, без да си разваля и танца, и песента. Щастлива съм, защото винаги съм мислила, че нямам глас, а преди месец и половина се оказа, че имам. При това съвсем не лош, но тепърва се уча да го управлявам. Жестоко готиния Владо Михайлов ми помогна с този безценен за мен акомпанимент!”.

Яна смята, че професионалисти в журито справедливо били „разочаровани от дилетантските й грешки”. Те усещали, че може повече и логично са безкомпромисни, защото още нищо не показала. „И вашите критики приемам с благодарност, никога не бих се обидила от истината, ценя я с цяло сърце!”, обърна се актрисата към феновете си.Прегледана: 131120

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече