Изтрещяване! Господ си бъбрил насън с Ивайла Бакалова, предрекъл бебе №2 – като на Дева Мария с Исус

0

Господ се е явил на насън на Ивайла Бакалова, преди да забременее с втората си дъщеря. Това откровено призна в предаването „Търси се“ по Би Ти Ви моделката, която отново стана майка, въпреки че надхвърли 40 години.

„Господ ми каза в сън, че ще имаме момиче, ще е здраво и ще сме много щастливи. Гласът ми заяви: „Желанието ми е детето да се казва Вяра“. Не мога да кажа, че забременяването беше трудно, а че пътят беше красив“, сподели Бакалова. Една от най-красивите носителките на титлата „Мис България“ в историята зачева ин витро от бизнесмена Веселин Денков.

„Искам да кажа на всички хора, които желаят да имат деца, че няма невъзможни неща. При нас се получи от първия път, защото много вярвахме. Ако Господ е решил, ще имаме и второ дете. Ако е момче, ще го кръстим Виктор“, добави Бакалова, която е майка и на 20-годишната Рая. Първоначално моделката и любимият й мъж очаквали близнаци, но постепенно се развило само едното бебе.

„Първата ни среща беше в началото на века, след това не съм я виждал. До нея се уча основно на търпение, трудно ми е с мъжкия й характер. Аз съм по-балансираният и спокоен човек. Вярата ни доведе до Вяра. Детето е ин витро, като всичко случи се в Турция. Дълги години ми беше казвано, че не мога да имам деца, но ето, че не са били прави“, заяви Денков, който даде първото си публично интервю.

Бакалова призна, любимият й Веселин дълго време я обвинявал за нейната популярност, която довело до неговата публичност, а бизнесменът искал личният му живот да бъде запазен далеч от хората и прожекторите.

Ивайла и Веселин имали две сериозни раздели – първо за два месеца, а след това за още един месе.

„Ивчето е тази, която си събира куфара, а след това се връща със същия куфар“, заяви Денков. „Винаги съм знаела, че е временно. Разбирахме, че ни е тежко един без друг“, допълни го Бакалова.

Ивайла сподели още, че би определил живота си на влакче, което постоянно е нагоре и надолу, което описва многото хубави емоции и също така много изпитания. Бакалова призна, че отдавна е простила на баща си и никога не го е обвинявала, че е израснала без него.

Прегледана: 135400

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече