Като врачките! Андреа с ясновидски предчувствия

0

Андреа се оперирала от злокачествен тумор в слънчевия сплит през 2021 г. За изпитанието, през което е трябвало да премине, тя призна още през лятото миналата година, но едва преди дни сподели подробности. Така стана ясно, че до откриването на опасното образование се стигнало, след като бившата пайнерка била щателно прегледана от лекар по нейно настояване. Причината била, че известно време певицата, която празнува 36-тия си рожден ден през януари, била завладяна от предчувствие, че има рак, което изрично обяснила на специалиста. Андреа от малка била спохождана от предусещания, като често последващите събития доказвали, че са били пророчески.

„Аз съм решила, че имам рак. Просто съм сигурна в това нещо!”, заявила Андреа на д-р Онур в турската клиника, която посетила. Завела я приятелката й Моника Валериева, по която специалистът е работил дълго време. Д-р Онур, който всъщност се занимава с естетична хирургия, бил изборът на Андреа като подходящ за консултация, понеже предусещането й се отнасяло за гърдите й. Така че певицата не отишла с цел разкрасяване. Певицата смятала, че опасността дебне откъм бюста й, защото силиконовите импланти в него вече били на 10 години. След като споделила притесненията си, д-р Онур я изпратил на ядрено магнитен резонанс, което било доста неприятно преживяване. По време на изследването на Андреа й пуснали „Четирите годишни времена” на Вивалди – произведение, което от малка я успокоявало. Когато прегледът свършил, д-р Онур й казал, че няма рак.

Вече спокойна, тя преминала към обсъждане на другия въпрос, довел я в клиниката, а именно подновяване на силиконовите й импланти. При този преглед певицата обяснила, че вече не иска големи гърди, защото й тежат. Предпочитала по-малки, тъй като смятала, че ще се чувства по-добре. И докато обсъждали темата, д-р Онур внезапно забелязал странна бенка между гърдите й. Андреа обяснила, че не знае откога е там. „Не ми харесва, че е лилава”, отвърнал лекарят. Андреа била прегледана от друг специалист, който взел биопсия. „Оказа се, че имам злокачествен тумор в слънчевия сплит”, сподели певицата. Скоро след това се състояла комбинирана операция, при която й сложили по-малки силиконови импланти в гърдите, както поискала, като същевременно лекарят изрязал въпросното образование. Когато излязла от упойка, Андреа чувствала болка тъкмо там, а не в бюста. Лекарят й казал, че образованието било надълбоко. „Сега всичко е наред. Постарал се е да не остава нищо. Слава Богу, няма разсейки. Благодаря се на Господ, че всичко е наред”, сподели Андреа при една от последните си медийни изяви.

Не минало много от това изпитание, певицата се снимала по бански. Поколебала се дали да скрие белега, който представлявал черта, пролазваща към корема й. В крайна сметка се отказала и качила снимките в социалната мрежа, без корекция. „Аз съм горда, че това съм го преживяла и съм го минала. Нека остане там”, обяснява Андреа защо размислила за фотошопа. Тя била разочарована, когато видяла злостни статии в интернет, в които пишело, че имала косми по корема. „Всъщност това е черта от разрез”, разясни певицата.

Днес тя говори открито за това изпитание в живота си, но дълго време го пазеше в тайна. В бранша се говори, че Андреа криела даже от близки, приятели, дори от бившия си годеник Кубрат Пулев. Двамата са разделени отдавна, но все още периодично са свързани от слухове, касаещи най-малкото приятелството им, пише „Уикенд“.

Прегледана: 129500

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече