Паника! Трус люшна Албена Вулева в Кипър, тя опищя мрежата

0

Земетресението в Кипър притесни журналистката Албена Вулева, която от две години живее извън пределите на България. Оказа се, че трусът е бил доста силен, а сигнално жълтата водеща разказа през какъв ужас минават хората там.

За първи път Вулева показва слабост и притеснение, страхувайки се за живота си. Трусът всъщност е с епицентър Турция и е с магнитуд над 6, затова силно се е усетил от жителите в Кипър.

„Бая се усети…Аз съм на приземен етаж и леглото се тресеше. Строителството в Кипър е предимно ниско,  ама аз съм във висок комплекс…А и, честно казано в Пафос не е баш толкова ниско..“, споделя Вулева. 

Тя заяви пред приятелите си в социалните мрежи, че й е много мъчно за хората в Турция и Сирия, които от няколко дни са подложени на ужас от мощни трусове, а телата на затиснати хора все още лежат под отломките на сградите.

Преди няколко години Албена замина за Кипър за сезонна работа, но в последствие реши да остане там и да работи, вместо да се бори с предубеждението в България и това, че всички я свързват с предаването „Сигнално жълто“. След него тя не успя да си намери друга работа в някоя медия, което я принуди да търси други начини за изкарване на прехраната, пише Блиц.

Прегледана: 129515

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече