След песничките за Лена и Гълъбица Доневица, нов хит кърти – този път за Киро (ВИДЕО)

0

Всичко направи да набуташ татко си,

татко ти Петко да докара две тръби,

татко ти Петко, щом е тука, лесно се върви напред.

Мойто момченце, ти го ползваш като парапет.

Така започва „Песен за Киро“, публикувана преди часове в официалния ютуб канал на Седем-осми. В песента се пее за бащата на бившия премиер Кирил Петков – Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ.

Преди ден бившият заместник-министър на енергетиката от квотата на „Има такъв народ“ Пламен Данаилов разказа пред Нова тв, че бащата Петко Петков бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво. „Официално е пътувал до Турция за преговори заедно с Весела Чернева – съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разноски през първата половина на миналата година“, каза Данаилов. По-късно потвърди думите си пред „24 часа“ и обясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през правителствения VIP в посока Турция. Той обаче не уточни с каква цел е било пътуването.

Песента е кавър на „Кажи на майка си“ на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на официални събития и в тв студиа.

Тъкмо отмина туй за Лена, адски тъпото парче,

пак ни накарахте да пеем, моето момче.

Това се пее преди втория припев от „Песен за Киро“, а кадрите междувременно са на Слави и Ку-ку бенд от „Кажи на майка си“.

Преди месец в канала на 7/8 се появи и „Песен за Лена“. Слави и колегите му обаче обясниха, че те нямат нищо общо с нея, а я били „попаднали на нея“ и тя била народно творчество.

Прегледана: 127420

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече