Чудо! На дърти години Муки се загаджи с по-млад комшия

0

Дъщерята на голямата Стоянка Мутафова отново е обвързана жена. Чудото се случило покрай празниците, когато Муки предприела важната стъпка, а именно да заживее под един покрив с новия си любим. От няколко месеца насам Мария Грубешлиева дружала със свой по-млад съсед. Галантният Борян е със 7 години по-малък от нея, познавали се отдавна, но едва наскоро се преоткрили.

64-годишният съсед на Муки започнал първо да ѝ помага с битовите проблеми, изявявал желание да ѝ пазарува, извеждал я на разходки и я изслушвал търпеливо. Тя се впечатлила от любезното му отношение и загриженост и не ѝ трябвало много време, за да осъзнае, че всъщност е мъжът за нея. Той също отворил сърцето си за 71-годишната Грубешлиева и ѝ споделил, че наскоро се е развел със съпругата си. Така всъщност нямало пречка двамата да заживеят заедно и да бъдат официално двойка. „Разбираме се перфектно, много го бива в кухнята“, хвали мъжа до себе си щерката на Стоянка Мутафова.

След кончината на великата комедиантка, която ни напусна преди 3 години, Муки изпадна в тежка депресия. Самотата не ѝ се отразяваше добре и единственото ѝ спасение бяха нейните домашни любимци. За известен период от време тя дори бе загубила желание да се храни и да излиза. Останаха ѝ шепа приятели, с които да общува, а дните ѝ се превърнаха в мъчение. Появата на Борил обаче променила изцяло ежедневието ѝ и желанието ѝ за живот се завърнало. Тя била изключително доволна, че двамата не просто си правели компания, но е можела да разчита на него за всичко, включително и за бита и домакинството, което не ѝ е сред любимите занимания.

Макар да е по-възрастна от любимия си, Грубешлиева се грижи старателно за външния си вид. Тя редовно посещава фризьорски салони и студиа за разкрасяване. Подлага се на всякакви иновативни процедури за подмладяване и никога не излиза от дома си без прическа и изряден маникюр. Пенсията на Муки е социална и е едва 180 лева, но тя може да си позволява малки удоволствия благодарение на наследството на своята майка. Стоянка ѝ остави имоти, които тя отдава под наем и печели от тях достатъчно, за да живее добре. Отделно покойната актриса имала и спестявания в банка, а Мария ежемесечно вземала и процент от продажбите на книгите, които написа за Мутафова.

Парите изобщо не били решаващ фактор за връзката им с Борян. Навремето Муки имаше отношения със заможни и успешни мъже, които обаче все завършваха с фиаско. Последната ѝ връзка бе с овдовелия известен скулптор Сашо Балкански, с когото са били гаджета и на младини. Преди това пък пробва да съживи брака си с гръцкия богаташ Никос, за когото беше омъжена. Малко преди да се прости с обичаната си майка, Грубешлиева също беше влюбена. Тогава неин партньор беше съученикът ѝ Павлин, с когото се срещнаха случайно след десетки години липса на контакт. Любовта им обаче прекъсна преждевременно, тъй като той замина да живее при децата си в Щатите, а Муки не пожела да го последва, пише „Ретро“.

Прегледана: 127695

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече