Най-страшният кошмар за полет на Фейгин се сбъдна! (СНИМКИ)

0

Досущ като героя на Том Хенкс във филма „Терминалът“, олимпийската ни състезателка Александра Фейгин заживя на летището.

Кънкьорката прекара денонощия по аеропортоете пътувайки само до една дестинация – САЩ, където в Лейк Плесид участва в Зимната универсиада.

Алекс трябваше да зареже в България Жорката, с който се залюбиха покрай участието си в екстремното риалити „Игри на волята“ и да поеме по дългия път към Америка. Както вече стана ясно, още на отиване обаче тя изпусна единия от полетите си и се наложи да пренощува в Пенсилвания. Фейгин със сигурност ще запомни това пътуване, тъй като премеждията й не са свършили доток. Оказа се, че тя е изпуснала самолет и на връщане към България, пише „Телеграф“.

„Съдбата първо не ми даде да отида в Щатите, после съдбата не ми дава да се върна вкъщи и разбирам, че май съдбата ми е да спя по летищата“, обяви в Instagram Алекс, която се озовала блокирана на летище „Хийтроу“ в Лондон.

Тя използва случая да се оплаче и за друго нещо – за капак при пътуването й се сбъднал един от големите й кошмари – в самолета седнала зад малко дете, което не спряло да реве в продължение на 6 часа. Направо и идвало и тя да вземе да се тръшка, сподели за премеждията си до Лейк Плесид и назад Александра Фейгин.

Прегледана: 130760

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече