Вечен годеник ли ще остане? Сашо Кадиев бави сватбата

0

„Викайте ми Годеникът!”. С тези думи Александър Кадиев съобщи, че на 39-годишна възраст сериозно е решил да скъса с ергенлъка. Актьорът и водещ на шоуто „Преди обед” по БиТи Ви официално предложи брак на 15 години по-младата си любима – манекенка Ивелина Чоева. Двамата са заедно от повече от 3 години. След като обаче сложи пръстен на ръката й, годеникът разкри, че не бърза със сватбата.

„Сватбата ще е догодина или по-догодина”, обяви Александър Кадиев в края на 2022-а. Това означава, че може да чака чак до 2024-а, за да се врече във вечна вярност на бъдещата си булка, ако дотогава тя не се е отказала и не е върнала пръстена. Недоброжелателите коментират, че Кадиев винаги е бил и ще си остане женен само за една жена – неговата майка Катего Евро. Самата актриса се пошегува със сина си: „Саше, може ли при жива майка да се жениш!”. Това е написала Катето като първи коментар в Инстаграм към клипа, с който актьорът съобщи, че е предложил брак на манекенката. Ивелина й отговаря: „Отменям те, Кате”.

Прави впечатление, че сред първите, които са честитили годежа, е бившата половинка на звездата и майка на детето му – Таня Тончева. Тя е написала „Честито”, като е придружила поздрава си със сърчице. Кадиев й отговаря: „Танче”, към което също добавя сърчице. Явно това е своеобразен израз на благословията на Таня към бъдещото семейство, а в отговор е изказана благодарност за доброто й отношение. Актьорът беше в бившата си половинка в продължение на няколко години, а майка му твърдеше, че я обича като родна дъщеря, и беше сигурна, че двамата ще се оженят. Но дори когато Таня роди дъщеря на Сашо, той беше категоричен, че не вярва в брака и не смята да й предлага брак. Явно заради Ивелина е променил мнението си по темата, пише „Уикенд“.

Предложение за брак е било направено в съответствие с традицията булката да се иска от нейните родители. В случая това е само майката, тъй като бащата на Ивелина е починал още когато тя е била дете. Сашо сподели в ефира на „Преди обед”, че е носел пръстена със себе си в продължение на няколко дни, а на Бъдни вечер се събрали с майката на неговата любима и с нейния мъж, на влюбения „нещо му трепнало” и решил, че това е моментът, в който трябва да предложи брак. „Празнуваме раждането на Господ, който често но говори за любов и разбирателство, за вечност… Любовта би могла да бъде вечна, представяте ли си? И между хората би трябвало да е така – завинаги. И, понеже Господ ни е зад гърба винаги, завинаги дава вяра и сила, насърчава ни да бъдем добри, какво по-хубаво от тази нощ на началото, която е необходима, за да ни устреми към началото, да ни тласне да обичаме?” Това е част от текста, който актьорът чете във видеото от вечерта на предложението, публикувано на страницата му в Инстаграм. След като го прочита, той пуска оригиналния звук от записа, давайки възможност да се чуят думите, с които е поискал бъдещата си булка от майка й: „Майко, даваш ли ми ръката на това прекрасно момиче?”, а към Ивелина се е обърнал с думите: „Любов моя, ще се омъжиш ли за мен?”. Актьорът обяснява на любимата си: „Много те обичам и искам завинаги да сме заедно в този живот и да се разбираме, и да си помагаме”. Казва също така, че е видял в манекенката всички качества, които цени в една жена: „много красива, много отговорна и умна, и добра, и грижовна, и ме обичаш, и аз те обичам”. И Ивелина, и майка й са казали „Да”, а във видеото се вижда как всички се прегръщат от радост – двамата годеници, майката на Ивелина и нейният мъж. „Мислех, че съм била непослушна през годината, но съм сгрешила, щом дядо Коледа ме дари със зет”, коментира видеото бъдещата тъща.
За годеж между Кадиев и Чоева всъщност се заговори още през септември. Тогава манекенката показа пръстен на безименния си пръст, който приличаше на годежен. Много хора се втурнаха да й честитят, а тя нито потвърди, нито отрече новината. Сега става ясно, че онова бижу е било обикновено, докато истинският годежен пръстен е бил сложен на ръката й на Бъдни вечер.

Денят на сватбата е обвит в дълбока мъгла и още не е избран, като не се знае кога ще го изберат. Бъдещият младоженец намекна, че това зависи от него, а не от любимата му. Най-вероятно ще трябва да намести щастливото събитие в графика на задълженията си, който е плътно наблъскан. Известно е, че актьорът непрекъснато скача от представление в представление, заради които много пътува, успоредно с това се случват и периоди, в които е на снимки, а работата в „Преди обед” е ежедневна. Той едва успява да поема всички ангажименти, които му се предлагат, но с две жени, които издържа – бившата и актуалната, и дете, чиито разходи поема, му се налага да печели като за две семейства. Сватбата ще бъде допълнителен разход, а ако я последват и още деца, както се очаква, новият годеник сигурно няма да се прибира вкъщи, за да покрива всички разноски на любимите си хора.  

Прегледана: 128740

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече