За какъв се взе? Стефан Илчев се напъна да достигне Васко Кеца

0

След като години наред трупаше дивиденти с имитации на Лили Иванова, в края на 2022-а Стефан Илчев започна да паразитира и върху Васил Найденов. Талантливият гей от Бургас записа тези дни свой вариант на един от най-големите хитове на Кеца – „Болката отляво”, а засне и клип на песента. Черно-бялата екранизация вече е налична в канала му в ютуб.

Илчев пее добре в римейка, но не е на нивото на певец №1 на България. А най-възмутителното е, че е посегнал на песен, превърната в евъргрийн от друг изпълнител. „Педерастка му работа!” – така в естрадната гилдия коментират напъните му да постигне успех в кариерата на основата на чужд труд.

„Вместо да си изгради свой собствен репертоар, Стефан търси лесното и протяга лапите си към шлагерите на колеги. Да, за „Болката отляво” си е платил чинно няколко бона за авторските права на композитора Стефан Димитров и поетесата Маргарита Петкова, но как ще погледне в очите Васил Найденов? Жалко е да се опитваш да правиш кариера на гърба на друг”, каза пред „Уикенд” човек от музикантските среди.

Наскоро Стефан се оплака в тв интервю, че у нас не го оценявали. Ами как да го оценят, като не е изпял и една своя песен, а все „пощипва” от творчеството на големите ни звезди?!

Прегледана: 127100

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече