Заради мъж! Преслава и Галена скарани от години

0

Преслава и Галена си говорели, но не били близки, както някога. Това призна добричлийката преди дни в разговор с фенове, без да обяснява защо отношенията с колежката й охладняха преди години или пък да влиза в подробности за темите, по които си говорят.

„Не сме скарани. Говорим си, но просто не сме толкова близки, както преди. Винаги ще е моето слабо място”, сподели Преслава, използвайки заглавието на хита си от преди време „Моето слабо място”.  

Дружбата на певиците е любима тема на феновете, заради което и периодично бива подновена и предизвиква все същото вълнение. Причината е, че пайнерките, които стартираха кариерите си по едно и също време, бяха изключително близки до преди години. Преди да пробият в бранша, двете даже са живеели заедно в малък апартамент в Димитровград, за да са близо до офиса на „Пайнер”, споделяли са си и битовизмите, и грижите по тях. Нямали завеси и използвали стъклата за огледала. Тогава не разполагали със сегашните си финансови възможности, заради което се случвало и да си услужват с дрехи. В бранша с умиление си спомнят как Преслава и Галена даже се снимали с един и същ тоалет в свои клипове. После екипът, обработвал кадрите, имал задача да промени цвета на дрехата, така че да изглежда различна, пише „Уикенд“.

През годините двете винаги са бранили приятелството си и са се защитавали една – друга. През 2008 г., на ежегодните награди на „Пайнер”, Преслава дори поделя с Галена приза си „Певица на годината”. Тогава с жеста си добричлийката разплака приятелката си, която е бременна с първия си син. Двете имат два дуета – „Хайде, откажи ме”, който бе хит през 2011 г., и „Живей” през 2015 г., както и трио с Борис Дали „Бутилка” през 2013 г.

Предвид всеотдайната им дружба и това, че двете се обичаха като сестри, спонтанното охлаждане на отношенията им преди няколко години предизвика изненада, недоумение и съвсем логично – нестихващи въпроси и предположения за причината. Двете така и не са заявявали такава. Преди време Галена първа призна, че има отчуждение помежду им. Нямали лична, само професионална комуникация. Тогава тя също каза, че с Преслава никога не са се карали, просто настъпило едно мълчание. Въпреки това слуховете за възможни причини за разклатената им дружба не спират, както и вълненията по темата. Според най-упоритата мълва, изпълнителките се скарали заради мъж.

Прегледана: 127485

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече