Изумително! На 47 г. Нети се разчекна на шпагат (ФОТО)

0

Певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети е на 47 години, но е в по-добра форма отвсякога. Тя се поддържа със специална диета и много физически упражнения. Жената на Дони показа на последователите си как тренира във фитнес залата и удиви със своята гъвкавост. Тази пластичност дългокраката блондинка е постигнала благодарение на продължителните си занимания с йога.

Нети и благоверният й Дони от години спазват специален режим – те ядат само пресни зеленчуци, плодове, семена и кълнове. По думите им по този начин пречиствали не само тялото си, но и душата си. „Кълновете са жива храна, затова е най-добре да се консумират в сурово състояние. Така не губят от полезните си свойства – и най-минималната термична обработка ги убива”, споделяла е Добрева, която дори на прага на 50-те продължава да е стройна като фиданка.

Манията на музикантите по йогата и духовното усъвършенстване стигна дотам, че започнаха да учат тибетски език. Те са горди притежатели на броеница, орисана лично от ДалайЛама. „Купих си я от Дарамсала. Мънистата са направени от кости на тибетски як. На брой са 108 – мистично число за целия Изток. Имах възможността да се ръкувам с ДалайЛама, при което той докосна гривната ми. Оттогава не я свалям от ръката си и вярвам, че ме закриля”, разказвал е Дони.

В това е убедени и Нети, която преди 2 години премина през лична драма, но за щастие, всичко приключи благополучно. Тя разбра, че е осиновена и има биологична сестра – водещата на БиТи Ви Алекс Кръстева, която в момента е в майчинство. Те имат един и същ баща – актьора Петьо Кръстев. Артистът не знаел, че Нети му е дъщеря, докаро тя не се разровила из родословното си дърво и не му разкрила истината.

Добрева е била изоставена от билогичната си майка като бебе и впоследствие – осиновена от възрастна двойка. Когато осиновителите й починали, тя започнала да търси корените си и така научила кои са истинските й родители. Разбрала, че има и сестра.

„Беше като любов от пръв поглед. Видяхме се, седяхме 5 минути леко вдървено, след което седнахме и започнахме да си говорим. Нямаше никакво напрежение”, споделяла е Алекс Кръстева, която узнала по телефона, че с Нети всъщност са роднини.

С днешна дата те поддържат близки отношения и често се чуват по различни поводи. Добрева също е майка и обича да дава съвети на сестра си относно бременността, раждането и майчинството. Актрисата и певица има 11- годишна дъщеря на име Лилия. Момиченцето е наследило артистичността на родителите си – учи в Националното музикално училище и свири на виолончело.

Дони и Нети в продължение на 10 години чакаха да се сдобият с дете и сега много треперят над наследницата си. Те избягват да я показват в публичното пространство, но се хвалят с постиженията й и много се гордеят с нея. Интересна подробност е, че девойката има различни по цвят очи – едното е синьо, а другото е кафяво. Изпълнителят на „Уморена крила” е твърдо решен да запали и щерка си по магията на Изтока, а защо не и някой ден да отидат до Тибет заедно, пише „Уикенд“.

Прегледана: 128415

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече