Емили Тротинетката превъртя тотално! Била се с момчета, искала да се самоубие… два пъти

0

Емили Йорданова, известна повече като Емили Тротинетката, лудна съвсем, след като преживяла истински ужас през уикенда, докато била в Плевен. Група младежи скочили на бой на трансмомичето, но тя не им останала длъжна и решила да им отвърне, като се държала по вандалски начин и дори изпотрошила различни предмети. За екшъна сподели самата тя в официалните си профили в социалните мрежи.

Бандата станала по-агресивна и налетяла на бой на Емили, която пък използвала „практика за самозащита от бойните изкуства“. След като й писнало, трансмомичето решило да легне напречно на пътното платно на булевард в града, за да се самоубие. Не след дълго инфлуенсърката размислила и станала и тръгнала да се прибира към София с влака. За нейно нещастие нападателите продължили да я следват и Емили легнала на релсите, като преди това успяла да напръска с лютив спрей в лицето двама от групата.

Ето какво споделя трансмомичето в мрежата:

„Нападение от хейтъри в Плевен! Оказа се, че Плевен е най-опасният за мен град! Там имам хиляди хейтъри, които ме знаят още от ученическите ми години, когато все още не бях Емили!  Днес в около 18 часа , в района на „Дом на книгата“ в Плевен група младежи започнаха да ме обиждат и псуват, вървейки с моята приятелка Светла Попова! Естествено аз започнах да им отвръщам, защото ми е писнало някакви си келешчета да се гаврят с моята същност и личност! 

И така: Започнах да се зверя, да отвръщам по вандалски начин и да троша и чупя различни предмети! Но младежите станаха още по-агресивни и започнаха да налитат на бой, но аз се пазех като използвах практика за самозащита от бойните изкуства! Накрая видях, че те няма да престанат и следователно легнах напречно на пътното платно на бул. Данаил Попов, за да правя опит за самоубийство, защото ми е писнало от тези мъже! Мразя ги!!!

След 2 минути станах от пътното платно и продължихме със Светла към ЖП гарата, за да се прибирам за София! Но наглите момчета продължиха да ни преследват до ЖП гарата чак! Преди да влезем в гарата аз си извадих лютивия спрей и напръсках двама от хейтърите със лютивия спрей във лицето, след което те паднаха на земята! След което другите хейтъри станаха още по-агресивни и започнаха да обграждат гарата и пероните!

И точно преди да се кача на влака за София, се мушнах под влака и легнах на релсите, за да се спрат и да ме оставят на мира и да разберат, че със мене не трябва да се държат лошо!
След което се качих на влака за София и се прибрах в любимата столица при моята любов @tihomir_rangelov1″, пише Емили.

Прегледана: 131025

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече