Преслава хапва чесън на участие, разсмива фенове в нета

0

Преслава винаги е печелила симпатии с непринуденото си поведение, но в последно време често разсмива фенове по участия с шеги и закачки, като даже понякога проявява самоирония. На една последните си изяви в механа пък, в паузата си поръча хапване, като така стана ясно, че не се стеснява да консумира чесън преди и по време на участие, пише „Уикенд“.

Преди, защото след участието в механата, Преслава май отиваше да пее в дискотека в родния си град или поне така се разбра, защото възкликна през смях: „Сега ще ги убия в Добрич с дъха си!”.
Преслава се възползва от възможността да си поръча вечеря в паузата между песните, когато почитател реши да я почерпи с тортичка. Пред чинията със сладкиш обаче пайнерката заяви, че не иска сладко, но може да си поръча нещо друго. Без да го мисли много, Преслава се провикна към втория етаж на механата, където стоеше любимият й Павел. „Любовче, поръчай ми една салатка и едни картофки. Аз да се възползвам. Какво да правя?! Кажи ми как да си поръчам иначе?!”, каза през смях певицата, която наскоро представи дуета си със Софи Маринова „Мангаватут”.

Павел явно прие да поръча вместо нея, защото Преслава конкретизира какво точно иска да похапне после. „Искам зелена салатка и картофи соте”, заяви пайнерката, широко усмихната. В този момент към нея се приближи сервитьор. „Не, не с риба тон”, отказа Преслава на предложението му, но пък прие следващото – към краставичката и останалите добавки, да има и царевица. „А, царевичка – супер, може. И картофи соте с чесън”, допълни Преслава, за да не забравят.

Прегледана: 131585

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече