Благо Джизъса е Чичо Скрудж! Ето кой го доказва

0

Помните ли Чичо Скрудж? Онзи богат и стиснат паток от комиксите и филмите на Дисни? Е, оказва се, че и сред родните знаменитости имаме достоен еквивалент.

Намираме го в лицето на бившия футболист Благой Георгиев, който като цяло може и да не е стиснат човек, но някак си бившите му все така го изкарват.

Ето и три доказателства за това:

Златка Райкова

Бившата съпруга на Джизъса избухна след едно негово телевизионно интервю. Там той каза, че полагал грижи за сина им Благой – нещо, което Златка оспори и дори сподели, че момченцето наричало „тати“ новото ѝ гадже.

Но не това е бедата. Златка твърди, че бившият ѝ не просто не дава и един лев за сина им след раздялата, а и по време на връзката им не му се занимавало с нищо и тя била тази, която носила всичките пари вкъщи, с които да си покриват сметките и храната дори.

И това не е всичко! Златка заяви, че тя е плащала за частните училища на децата на Джизъса от връзката му с Христина Витанова.

Есмер Омерова

Това е и най-скорошната история. Красивата татарка също има дете от Благой, а във въпросното интервю Джизъса призна, че не е виждал сина си от много дълго време.

Но не само 5-те години били проблем. Есмер отговори на въпроси на потребители… които бяха предимно на български. Така стана ясно, че Благой не е превел и един лев, така де, рубла, за малкия Елай.

Полина Спасова

Тук Полина все още нищо не е коментирала, но родни заподозряха, че връзката не е само по любов. Родителите на младата булка били имотни, богати, и въпреки че не одобрявали връзката на дъщеря им с Джизъса, платили за сватбата им, пише каналът на vbox7.

Прегледана: 130245

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече