Рекорд! Преслава с яки пачки от бакшиши в Лондон

0

Преслава постави истински рекорд на скорошното си участие в български ресторант в Лондон. Хитовата пайнерка събра две пачки в паунд само до първия припев на хита „Твоя поглед” на сръбската звезда Сузана Йованович.

Препълнена маса, насядали няколко мъже, а насреща три дами – две покачени на сепарето, се поклащат в ритъм. Така започва видео от участието на певицата, в което се видя стабилния бакшиш, с който финишира за няма и минута пеене.  Преслава застава пред масата с наши сънародници и подхваща първия куплет. Вече е със солидна пачка в лявата ръка – банкнотите не са подредени, но тя ги стиска здраво. И все пак е чудно как не изпуска нито една, когато се пресяга през масата за още една банкнота. В този момент някой – вероятно един от охранителите в заведението, взема пачката от ръката й. Преслава, която продължава да пее, явно му има доверие, че няма да скатае нещо за себе си, защото не прави и опит да се възпротиви. Тъкмо е дала пачката и вече започва да събира втора, пише „Уикенд“.

Мъж й подава банкнота, след секунда – втора, другарите му следват примера му, докато пачката в ръката на Преслава пак набъбна до внушителен размер. „Друго си е, когато усетиш паунда”, коментира почитател под клипчето. Друг пък пише, че всеки път, когато Преслава идвала в Лондон да пее в тамошно българско заведение, фенове я затрупвали с пари. „Тя направо с чантата трябва да пее”, коментира почитателка.

Прегледана: 130310

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече