Драмата край няма! Малката Джулка кърти: Не биела мъжете си, бившият й пускал слухове

0

Мис Силикон Джулиана Гани отрече да е била когото и да е от мъжете си.

Направи го по повод скандала с лавината от постове в социалните мрежи как малтретира силово настоящата си половинка и го налага с чаши. Някои дори намекнаха, че е налитала на бой и на предишния си мъж Илиян.

Гани в момента живее с полицая Теодор Гецов, от когото очаква и дете.

„Как си представяте 53 килограма бременна жена да може да бие добре подготвен за полицай човек. Освен ако не е вързан?!“ – възкликна с усмивка и въздишка пред „Телеграф“ Мис Силикон.

Според моделката тези слухове били умишлено пуснати от бившия й мъж, фитнес инструктора Илиян Найденов.

„Тази седмица ни предстои поредното дело и той използва момента, за да създава измислени атаки срещу мен. Освен това, откакто не сме двойка, той губи известността си, а това е още един начин да се пише за него“, обясни пред екип на вестника бъдещата майка.

На обвиненията, че е посягала на бой на настоящия си мъж, с насмешка реагираха и някои от последователите й в мрежата, които й препоръчаха да смени професията и да стане професионален боксьор.

Някои дори я посъветваха да се изправи на ринга срещу Пулев, щом може да бие професионален състезател по джиуджицу, какъвто е полицаят.

Самия Гецов също се подигра с излезлите в социалните мрежи твърдения, че Джулка го замервала с чаши, като качи видео, в което пие кафе, а под поста написа: „Чашите ги използваме само по предназначение“.

Освен това Гани сподели част от чата й с бившия, в който той й пише, че винаги е 250 крачки пред нея.

Прегледана: 124645

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече