Яка кака! Параскева Джукелова наля бадажаци

0

Параскева Джукелова ще отнесе в дома си част от лятното море. Тя си събира миди от плажа, на който улавя последните за годината горещи слънчеви лъчи, преди да се върне в София за новия театрален сезон, пише „Уикенд“.

51-годишната актриса попадна във фокуса на папараците ни на опустяла крайбрежна ивица край курорта Лозенец. Изложила рубенсовите си форми на припек, звездата от Панагюрище се наслаждаваше на самотата си и от време на време влизаше в солената вода, за да се цамбурка. Белите й баджаци подсказваха, че това е първото й море за годината.

Параскева бая е понапълняла напоследък и това е причината да се пече само с цял бански – той прикрива паласките над ханша. Госпожата беше взела със себе си и резервен плажен костюм, за се преобува след къпане. След поредното морска баня онзи ден Джукелова уви тялото си в пешкир, подсуши се и смени плувките си. После седна под чадъра и зарея поглед в синята шир. До хавлията й имаше и платнено рибарско столче, но този ден то не влезе в употреба – Паци предпочиташе дупето й да е на земята.

Преди да си тръгне от плажа актрисата си направи дълга разходка по златните пясъци. Увила кърпа на кръста си, тя щъкаше напред-назад, а от време на време се навеждаше и грабваше в ръка някоя мидена черупка.

Прегледана: 130590

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече