Потрес! Андрей хърка като дъскорезница, Иван му приглася, жените им в ужас

0

Лек, но неприятен проблем мъчи половинките на водещите Андрей Арнаудов и Иван Христов. Оказа се, че Андрей хърка като дъскорезница и предизвиква ужас у съпругата си Емануела. В последните месеци и нощите на популярното семейство Христови са непоносими, защото Иван също хърка, а с всеки изминал ден звуците стават все по-мощни и изразителни, призна виновникът за тях в ефира на „Фермата“. 

Шумът смущавал съня на Ирина и пречел на пълноценната й почивка, и тя всячески се опитвала да спре малката нощна „музика“. „Жена ми е потресена. Като захъркам, тя започва да ме блъска и удря. След това казва: „Ти не си виновен!“. Ами като не съм виновен, остави ме!“, оплака се Иван пред зрителите и разигра скеч, за да покаже как любимата му го разтърсва през нощта.

Докато обаче Иван и Андрей хъркат на меките си легла у дома, участниците в новия сезон на „Фермата“ спят на гола поляна. За да преживеят ледените нощи, претендентите за стоте бона си лягат облечени в няколко ката дебели дрехи, но, въпреки това, на сутринта се будят сковани от студ. В следващите месеци те ще трябва да изградят от нулата спални помещения, курник и обор, и да засадят зеленчукова градина.

Прегледана: 129535

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече