Чак на 41! Дана от „Татковци” се престраши да иде в чужбина

0

На 41-годишна възраст актрисата Силвия Драгиева за първи път в живота си се престраши да прекоси границите на България. Звездата, нашумяла с ролята на Дана от сериала на БиТи Ви „Татковци”, е била в Румъния, разкри самата тя.

За първата си задгранична ваканция е избрала земята на митичния граф Дракула – Трансилвания. Силвия показа снимки от замъците, които е посетила там, както и фотоси на храната, която е опитала. А защо излиза от страната ни едва сега, когато много от колегите й – къде по работа, къде за развлечение, са обиколили половината свят? Актрисата цял живот се е притеснявала, че излезе ли в чужбина, може да я отвлекат.

Това било наследство от социалистическата пропаганда в детството й, когато вярвала, че Западът е препълнен с хора, които искат да й навредят. Чувствала се сигурна единствено в родината, защитена от родните органи на реда. Малко преди пандемията с мъжа й – рокаджията Звезди от „Ахат”, били планирали пътуване в чужбина, но затварянето на границите осуетило плановете им. Три години по-късно те вече са осъществени.

Наскоро Силвия показа снимка и от България, след като беше в Румъния. Те доказват, че не е била отвлечена от наследниците на Дракула и успешно се е завърнала у нас.

Прегледана: 130570

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече