Алекс още влюбена в Дани! Вярва в кармата, а той бил нейният учител!

0

Красавицата Алекс Богданска изглежда, че все още изпитва изключително силни чувства към бащата на детето си Дани Петканов, личи от откровенията ѝ в последния ѝ влог. В него тя отговаря на въпроси на своите фенове, а голяма част от тях са свързани с тежката раздяла, която тя преживя наскоро с вече бившия си съпруг.

Във влога си Алекс разкри още, че през последните месеци активно е работила с психоложка, която много ѝ помогнала да се справи с болката след раздялата.

А ето как отговори тя на въпроса “Как се преживява идеята, че се разделяш с най-голямата любов на живота си?”:

“С психоложката си говорихме, че всъщност раздялата с любим човек е вид траур и че както загубата на близък човек, когато той почине, тя не се преодолява, ти просто свикваш да живееш по този начин. Виждаш ситуацията и от теб зависи какво стъпало ще избереш – едно стъпало надолу или нагоре. Продължаваш нагоре, защото имаш още 100 хиляди възможности. Имаш деца, имаш приятели, ще се развиваш, ще запишеш курсове за личностно развитие, ще тръгнеш на фитнес, ще пътуваш, ще научиш нещо ново. Светът е толкова шарен и любопитен и това, че някой си е тръгнал от вашия живот невинаги е най-лошото нещо, което може да ви се случи. Това ви е донесло много добри неща, но когато сте в ситуацията и я гледате сякаш с лупа, просто не можете да видите останалите неща. Тогава идват приятелите, на мен приятелите много ми помогнаха, това че съм обградена със силни жени и те много ме надъхваха да не потъвам. Инвестирайте в приятелствата си, тази инвестиция се връща, повярвайте ми”.

В своя влог Алекс показа и една неочаквана по-езотерична част от своята същност и проговори, че вярва в преражданията и кармата, тя дори заяви, че възприема Дани като свой учител.

“Даниел е моя кармична връзка, която неслучайно се е появила в живота ми и неслучайно съм заобичала точно този човек, защото чрез него съм си взела уроците. Вие представяте ли да не си срещнете учителя и нищо да не ви се случи? Аз вярвам в преражданията и всъщност човек се преражда толкова пъти, колкото му е необходимо. Тоест ако вие от три прераждания не можете да си вземете всичките уроци, ще се преродите още 600 пъти. Така че аз съм си взела за три живота, но пък ви давам да се поучите от моя опит”.

Прегледана: 127690

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече