Деси Цонева плаче за баща си с песен

0

В парчето участват и музикантите от група „Акага“, които преди години бяха неизменен гост на големите купони на БНТ по времето, когато Цонев се изявяваше там като новинар и шеф. Част от клипа е сниман в Царево. Димитър Цонев си отиде неочаквано на 23 август 2016 г. едва на 56 години след масивен инсулт. Освен Цонева, автор на песента е и басистът и вокалистът на група „Акага“ Краси Куртев.

„Когато обичаш татко повече от всичко – правиш това !“, обясни желанието си да почете баща си по този нетрадиционен начин наследницата на легендарния водещ, която се отказа от телевизията. Цонева, която не е известна като певица, за последно се изявяваше като репортека в предаването „На кафе“, но напусна по собствено желание.

„Песента се казва „Завинаги“ и е за всички бащи. Краси също е загубил своя и затова, когато му предложих идеята да направим съвместен проект, се съгласи веднага. Скоро ще е готово напълно парчето и ще снимаме клипа, в който ще има кадри на тати“, разказа пред „Галерия“ Деси Цонева.

Прегледана: 127845

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече