Алекс отвратена: Гнусно е новата на Дани да спи в моето легло

0

Миналата седмица Алекс Богданска предизвика своите последователи в Инстаграм да ѝ зададат въпроси за нейния личен живот, които ги интересуват.

През уикенда инфлуенсърката публикува специален влог, в който отговаря на всички тях и очаквано голяма част от питанията бяха свързани със скорошната ѝ раздяла с Дани Петканов.

На въпроса “Как превъзмогна раздялата с Дани?”, Алекс отговори: “Честно казано не е минало толкова време, че да кажа, че съм го превъзмогнала. Това, което научих, е че просто трябва да се оставиш и да изпиташ всяка емоция, която идва, защото те идват на приливи и отливи. Първо беше съжаление, страдание, обвинение, болка, злоба“.

Още по-любопитен за аудиторията бе отговорът, който Алекс даде на въпроса: “Как би реагирала, ако Дани си намери жена?”. Тя призна, че това вече се е случило и не ѝ е станало никак приятно. “Еми, няма да ми стане приятно, защото общо взето това се случва.

Дори да не съм видяла лично Дани с жена, като се разбират някакви неща, започва въображението ми да работи и ми става малко гнусно, защото някаква друга жена пипа столовете, лежи на леглото, на което аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм ходила и това усещане е много неприятно. Бях подготвена, че и това ще дойде, така че си е част от куверта”, пише woman.bg.

Прегледана: 129220

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече