Парите не били важни! Пиленцето Нина от Монако обаче – стисната, учи и другите на „спестовност“

0

Урок по спестовност проведе нежната половинка от Пиленцата от Монако – Нина. Тя си показа дипломите за завършено образование, като гордо заяви, че това е пътя към луксозния начин на живот.

„Искам да ви покажа, че не най-важни са парите и материалните неща, те се постигат рано или късно. Най-важното са трите ми дипломи. Това е моята гордост, гордея се с образованието, аз съм стъпила съм на тях и така съм си изградила живота, който в момента живея – скъпите коли, луксозните апартаменти, лъскавия начин на живот. Учете езици за да можете да отидете където си пожелаете, както аз направих“, посъветва аудиторията Нина.

„Те си дават паричките, за да нагостят гостите си, това не е нормално, те прекаляват. По-добре една касичка да си направят и да ги събират тези пари, а майката да направи друга касичка с принцески за момиченцето. Детето да си купи хубави дрешки, хубави маратонки, бижутата, които иска.“

Според Нина този начин на живот няма как да ги направи богати, затова ако искат да са такива, трябва да пестят, пише „Марица“.

Прегледана: 132545

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече