Ще се жени ли? Георги Блажев заживя в нов дом с гаджето

0

Георги Блажев се похвали, че ще се мести в нов и по-голям апартамент. Панелисът от предаването „На кафе” ще живее под един покрив с приятелката си – актрисата Ива Папазова. С нея имат връзка от няколко месеца, но чак сега писателят се осмелил да я покаже публично.

Популярният автор е доволен, че започва нов етап от живота си, макар че с носталгия ще се си спомня за щастливите моменти в старото си жилище. „Напускам апартамента, в който написах книга, чух за първи път „тати”, отговорих на 10 000 въпроса „защо”, убих кактус, забравих карамелов сладолед на масата и Фрида го изяде, бих „Ливърпул” с 6:5 на ФИФА, научих, че ще работя при Гала, изпях „Лол, лошите забиваме сега” на най-красивото момиче, счупих се и се построих наново. Наздраве за смелите решения, взети на трезва глава!”, написа Блажев в социалната мрежа. И допълни: „Събирането на багаж трябва да е олимпийски спорт. Готов съм да представям България!”.

Георги се решил на тази важна стъпка заради половинката си Ива, която го убедила, че имат нужда от по-голямо жилище. Неотдавна панелистът се жалваше, че няма късмет с жените, но любовта го връхлетяла неочаквано. „Щастието обича тишаната. Ама аз обичам Ива!”, категоричен е Блажев.

Чаровната приятелка на писателя се казва Ива Папазова и е възпитаничка на Стефан Данаилов. След като завършила НАТФИЗ, миловидната блондинка бързо започнала работа в театъра в Бургас. Нейни близки твърдят, че е много талантлива, но все още не е сред най-популярните лица в артистичните среди.

Иначе Блажев за първи път се показва публично с жена след развода си. Неотдавна той се оплака, че след разлъката с майката на детето му дълго не можел да завърже сериозни отношения. „Връзките ми не надвишават два месеца!”, ожали се писателят, ала явно скоро след това късметът му се е усмихнал.

Георги определя себе си като човек, който умее да прощава. Неслучайно с бившата му съпруга Кристина Бодурова са успели да запазят добрия тон помежду си – най-вече заради сина им Боян. „Аз 13 години бях с една и съща жена – бившата ми съпруга. Явно съм моногамен. Изведнъж започнах да трупам опит с противоположния пол, изненадвам се от себе си и се уча в движение”, признавал е панелистът на Гала.
Преди да се залюби с актрисата Ива, Блажев упорито сваляше колежката си Андреа Банда Банда, но тя го отряза. С днеша дата двамата се представят като добри приятели. Авторът имаше кратка авантюра и с колежката си Стаси Кара. Тя е водеща на кинорубриката в „На кафе”. С нея се сближили покрай работата си в Нова телевизия, но и тази връзка не просъществува дълго.

Е, сега, както често се случва, любовта го  изненадала в най-неочаквания момент. Той споделил пред свои близки, че Ива е идеалната жена за него – разбирала го, изслушвала го и приемала  радушно сина му Боян.

Прегледана: 133605

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече