Летни аромати! Фики не се къпел по цяла седмица – осолявали го като бебе, сега се парфюмира!

0

Някои хора все още си честитят банята в неделя, когато се къпят и перат. Не бихме обаче очаквали подобно нещо от две музикални звезди, за които мечтаят жените. Оказа се, че Фики и Емрах Стораро може да пропуснат душа за цяла седмица.

„Мъжете не обичаме много да се къпем“, каза шеговито Фики, а Емрах допълни, че ако не си е взимал душ, мирише на парфюм.

Фики обаче разказа, че и двамата с Емрах били посолявани от бабите си, когато били малки бебета. Някои хора вярват, че по този начин в късните години се предотвратява неприятната миризма при изпотяване.

Иначе казват, че братската обич и подкрепа е за цял живот и ние сме напълно съгласни с това твърдение. Фики и Емрах са доказателството в това отношение, а ние станахме свидетели.

Двамата може да са големи музикални звезди в момента, но знаят, че има едно истинско нещо, а това е – семейството и тяхната здрава връзка. Пред Vbox7 Фики и Емрах споделиха, че между двамата няма конкуренция, а кой е по-талантлив изобщо не стои като въпрос – Фики каза, че това е Емрах, а той пък отговори обратното.

По-възпитаният обаче е Фики, а всички си спомняме неговото представяне в „Като две капки вода“, където всички казаха именно това. В социалните контакти обаче Емрах е по-добър и лесно завързва контакт с всеки, най-вече с момичетата. Фики призна, че братчето му притежава умения да заговаря мацките и е голям сваляч.

Прегледана: 132940

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече