Лаф-гаф! Къци се цери със смешки от матурите

0

Къци Вапцаров се възстановява от катастрофата със смешки от матурите. Докато се чуди как да уплътни времето си, той припомни стари лафове от матурите и кандидатстудентските бисери. 

Така Къци Вапцаров преписа от матураджиите: „Гравитацията е открита от Нютон. Забелязва се есенно време, когато листата капят“; „Славяните ловили риба и други горски животни“; „Руските войници били прекарвани по тесни хималайски пътеки през Балкана“; „Баба Илийца не обръща внимание на факта, че е жива“; „Вярна везна е тази, която показва винаги едно и също тегло“; „Дума е това, което се намира между две празни места“. „Кирил и Методий са двама братя близнаци, единият от които е кръгъл сирак“. И накрая самият Къци добавя: „Айде на матурите (и кандидатстудентски изпити), народеее:))))“.

Знаменитият водещ на някогашното шоу „Невада“ открива красотите на столичните паркове, като се разхожда лека-полека след катастрофата, пише „Телеграф“. Преди няколко дни той за пръв път си позволи пътешествие сред природата и направи над 2400 крачки според електронния крачкомер. Вече увеличава леко натоварването. Тогава Къци написа: „Страшен кеф! За първи път видях слънце, хора, кучета, деца, гълъби и хубаво време! Един със СМ за малко да ме отнесе на пешеходната, което вече щеше да е фатално, но това е положението“.

Прегледана: 132995

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече