И на 48 не се спря със суеверията! Венета Райкова чисти у дома от магии

0

Венета Райкова, която на 2 май празнува 48-мия си рожден ден, изчисти дома си от лоша енергия чрез кадене. С това се похвали блондинката тези дни, когато подредбата на планетите е сложна. Тъкмо затова някои могат да се чувстват тъжни и нервни, обясни бившата водеща и настояща успешна писателка.

В такива моменти тя си помага тъкмо чрез пречистване на енергията в дома си. За целта Венета си поръчала от интернет бяла и черна салвия, както и пало санто – специално дърво за кадене. Известно е, че пръчиците от въпросното дърво от далечни времена се използват в медитации и церемонии за пречистване, пише „Уикенд“.

Венета тепърва ще ползва пало санто. Засега е пробвала само бялата салвия. „И съм силно впечатлена. Няма такова изчистване на енергията в дома, каквото прави тази бяла салвия”, сподели Райкова.

Блондинката се похвали, че от онлайн магазин, от който поръчала продуктите, й пратили подарък – перо. Венета не знае дали от магазина знаят колко се впечатлява от намирането на пера. Блондинката е споделяла вярването си, че перата са знаци.

Прегледана: 139360

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече