Шоу! Преслава забавлява наконтени травестити

0

Истински фурор пожъна Преслава на едно от последните си участия и продължава с видеата от него, които е качила в социалната мрежа „Тик-ток”. Добричлийката пя редом до наконтени травестити на сцената, но въпросната изява бе по-различна от обичайните й. Не, защото извиваше глас до мъже, преоблечени като жени. Пайнерката, която и преди е правила силно впечатление с чувството си за хумор и самоирония, този път разгърна изцяло потенциала си и спретна своеобразно комедийно шоу. Хитовете на Преслава звучаха от сцената наред с шегите и закачките й.

„Питам се какво намери толкова в нея. Гледам я и отговора зная…”, пее Преслава хита си „Водка с утеха” в едно от клипчетата от запомнящото се участие. В това време един от господата, преобразени в жени, чупи стойки, влизайки в ролята на въпросната „втора жена” от песента. Движенията му са плавни, женствени и приковаващи погледа, също като визията му – руса перука, блестящ гащеризон, обсипан с червени пайети плюс сутиен със сребърни такива и високи токчета. Изненадващо мелодрамата е разрушена, защото стигайки до „отговора зная” в песента, Преслава изненадващо вмъква: „Честна е!”. „Ууууу!”, виква блондинката през смях заедно с публиката, и самата Преслава. На пайнерката й отне няколко секунди да се успокои. „Не мога да си продължа песента”, обясни Преслава през смях, буквално превивайки се на сцената. Блондинката веднага запя, продължавайки хита. След малко Преслава се присъедини и в крайна сметка завършиха „Водка с утеха” в дует.

Култов момент бе и шегата на Преслава с ринопластиката й. Добричлийката си направи операция на носа след като роди дъщеря си Паола. Решението й да преправи обонятелния си орган, който вече е малък и чип, предизвика противоречиви реакции. Много от феновете на Преслава я подкрепиха за промяната, тъй като все пак това е личен избор. Намериха се обаче и не малко критици, които не проявиха разбиране към желанието й. И преди Преслава си бе много хубава, след операцията позагубила от естествената си визия и общо взето не им бе ясно защо певицата е държала да си преправи носа. Така или иначе, добричлийката явно е преодоляла забележките, даже и по-язвителните, защото се пошегува тъкмо със старата си визия на участието си.

В разгара на вечерта Преслава бе застанала между блондинката с блестящия гащеризон и чернокоска с червено боди. Пайнерката попита дали няма нещо, на което да стъпи, за да се изравнят по височина. „Аз и ти сме си като близначки”, обяви с дебел, плътен тембър чернокосата дама в червено боди. „Със старата ми визия”, възкликна Преслава, посочвайки носа си, при което чернокоската направо зави от смях, накланяйки глава назад. Викове и смехове огласиха заведението. Хитовата пайнерка пак се преви от смях.

Преслава определено за пореден път направи впечатление с чувството си за хумор и самоирония. Певицата даже е качила в профила си в „Тик-ток” клипче със скорошното си падане на сцената. Тогава добричлийката се подхлъзна и вирна крака. Добре, че стоящият наблизо охранител имаше бърза реакция. Той протегна ръка зад гърба на Преслава в момента на полета й назад и така я предпази да не си удари главата. Причината за падането на певицата може да е или хлъзгавата настилка на сцената, неудобни и твърде високи сандали, с които се бе издокарала, или просто с непремерени стъпки. Така или иначе, Преслава очевидно подхожда с чувство за хумор към случката, защото е споделила клипче с падането си, в което към смееща се емотиокона пише: „Коги си на една водка с утеха”. Разбира се, препратка към хита й „Водка с утеха”.

Прегледана: 137955

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече