Посече ги! Гло си го върна на Тото и Кали

0

Примата на фолка Глория е много обидена на Тото от „СкандаУ“ и колежката си Кали за лошите им думи към нея. Припомняме, че Кали беше гост в онлайн предаването на рапъра и подхванаха тема кой фолк изпълнител има хитове и кой няма. Тогава Тото заяви, че Глория няма нито един хит, а Кали по никакъв начин не защити колежката си, пише Шоу Блиц.

„Някои хора ще те ти кажат, че има хитове. Например: „Ако бях се родила река“, заяви Кали пред Тото, който пък съвсем отписа Глория от листата на големите имена в бранша. Много меломани скочиха срещу тях и защитиха любимката си, а реакцията на Глория не закъсня и посече жестоко колегите си, които си позволиха да я нападнат.

„Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха, относно нападките на двамата изпълнители в тяхно интервю, неотдавна ! ..Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат!

Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа, това го няма в моя речник и е под достойнството ми!

Всеки има своя публика и свои хитове! Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение ..?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си! Аз ще забравя ..,бързо“, отвърна Глория на нападките на Кали и Тото.

Прегледана: 135895

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече