Фурия! Гани пак скочи на бившия си, ето защо (СНИМКА)

0

Плейбойката Джулиана Гани не остана длъжна на последната нападка на бившия си Илиян Найденов. Фитнес инструкторът от Монтана заяви в интервю, че докато са били семейство, той е носил парите в къщата.

„Винаги, когато съм бил във връзка, съм давал всичко от себе си. Не парадирам с финансово състояние, но смятам, че съм достигнал ниво, в което мога да осигуря хубав живот за любимите си хора. В момента Давид е моето семейство. Джулиана също има свои доходи, независимо какви са, колко са и откъде идват. Не мога да кажа, че докато сме били заедно, аз съм покривал всички разходи, включително и нейните. Основно аз издържах семейството, но не изцяло“, заяви пред „Уикенд“ Найденов.

Жегната от думите му, Джулката светкавично извади счетовнодната таблица с приходи за изминалата 2021-а. 

От информацията не става ясно с точност колко е заработила за една година, но пък се вижда, че фирмата й не е съвсем без приходи. Към разписката, Гани написа: „Това са доходите ми за изминалата година, със сигурност никой не ме е гледал и не ми е давал“. По-късно силиконката изскочи с поредна нападка към бившия размахвайки среден пръст и посланието: „За бившите издънки – Лека им пръст“.

Вицът, който поднесе на последователите си също се отнасяше за фитнес гурото….

Прегледана: 142215

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече