Успяла бизнес дама ли? Зори от „Ергенът“ си имала тарифа за…

0

Една от най-провокативните участнички в първия сезон на „Ергенът“ – Зорница, която се представя за успяла бизнес дама със солидно образование, допълнителна квалификация в сферата на икономиката, криптовалутите и дори твърди, че е капитан на кораб, си има тарифа за всякакъв тип участие. Това съобщи влогърът Борислав Борисов, популярен като „Звездният репортер“.

„Много хора ми писаха да поканя в предаването Зорница от „Ергенът“, която се изявява под музикалния псевдоним “Зори Джи”. Често хората я сравняват с Джорджано и искат да направят дует двамата. Затова реших да я поканя, но се оказа, че тя иска хонорар. През годините съм направил над 1000 интервюта и никога не са ми искали пари. Въпреки това ѝ казах да ми изпрати своята оферта. Речено-сторено! Оказва се, че Зори Джи иска 2000 лева за 30 минутно интервю. Нашите лайфове са по час и половина т.е. иска 6000 лева от нас. За жалост не можем да инвестираме толкова пари в едно интервю и ще трябва да ви лишим от Зори… Прилагам цялата оферта, защото някой може да има желание и ресурс да си я позволи.“

Още докато участваше в шоуто, зрители изявиха съмнения, че тя действително има успешен бизнес. Мнозина я определиха за въздух под налягане заради крайно инфантилното й поведение.

Прегледана: 142155

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече