Ужас! Косата на Лоти окапа след Ковид!

0

Комедийната легенда Латинка Петрова се оплака, че последствията от коронавируса я тормозели в продължение на година, след като го преболедува. Заради отраженията на опасната китайска зараза върху организма суетната актриса загубила изведнъж косата си. Петрова сподели, че къдравата грива, която е нейна запазена марка от години, започнала да пада на снопове в ръцете ѝ и тя се уплашила както никога досега, пише вестник Ретро.

Комедиантката първоначално помислила, че имала страшна диагноза, за която не подозирала, но след медицинска консултация си отдъхнала, като научила, че падането на косата бил един от най-често срещаните постковид синдроми. Латинка предприела спешни мерки и пробвала всякакви бабини илачи. Накрая спасила положението с шампоан, чиято реклама видяла по телевизора. Добре, че ситуацията съвпаднала с поредния локдаун, в който нямала изяви на театралната сцена, защото не знаела как ще се появи пред публика в неузнаваем вид.

Петрова още помни с ужас срещата си с Ковид и продължава да се пази все така педантично въпреки разхлабените мерки, защото кононавирусът я вкара в болница през миналата пролет. Точно за Великден тя постъпи за лечение в болница, където изкара близо месец. Две седмици преди това пък била на самолечение у дома, което влошило ситуацията, но в онзи момент в нито една болница в София нямало места и не искали да я приемат. И мъжът ѝ не могъл да пребори заразата на крак и също лежал в болница. „Ужасяваща работа беше. Буквално преминах през ада. Първите два-три дни беше тежко, но поносимо. И изведнъж се влоших. Едва стоях на краката си, чувствах се изключително отпаднала. Направих си тест и той се оказа положителен. В болниците, в които потърсих помощ тогава, ми казаха, че не могат да ме приемат“, защото нямали места, и ми беше назначено домашно лечение. Вече се чувствам по-добре и направо не искам да се сещам на какво тежко изпитание бях подложена. Искам да кажа на хората да се пазят много, защото това е невероятна напаст“, оплака се Лоти.

Прегледана: 141535

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече