За кашмер! Гери от „Ергенът“ крие 13 години, сама се издаде

0

Певицата Гергана от шоуто на Би Ти Ви „Ергенът” най-после призна истинската си възраст. След като „Уикенд” разкри, че тя от 5 години се представя за 24-годишна, хората се запитаха на колко е всъщност. Оказа се, че се е опитала да стопи възрастта си с цели 13 лета, пише „Уикенд“.

Гери не само че не е на 24 години, тя не е дори на 34. Истинските й години са 37, обяви бившата претендентка за титлата „Мис Плеймейт”. Това се случи преди дни, когато Гергана предложи на последователите си в социалните мрежи да й задават въпроси по темите, които ги интересуват. Естествено, един от първите въпроси беше свързан с възрастта й. Моделката написа, че е на 37 години, но се опита да излезе от неудобното положение, свързано с лъжата в предаването, като сложи смеещ се емотикон. Последва обаче и друг въпрос по същата тема: „Наистина ли си на 37? В предаването пише 24”.

Тук отговорът на „момата” бе доста по-рязък: „Не разбирам какъв е проблемът… Важно е как изглеждаш..хора Стегнете се! Има такива на по 19- които са доста съсухрени… и 50-годишни, кипящи от енергия!” („Уикенд” запазва оригиналния правопис на участничката в „Ергенът”).

Отклонявайки последователите си от темата с възрастта, Гери отвори темата за защитата на животните. Оказа се, че е активист за оказване на помощ на бездомни кучета.  

Прегледана: 143540

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече