Карък! Манекенът Мариан Кюрпанов се натискал да е Ергена, но не му се отворил парашута!

0

Манекенът Мариан Кюрпанов е бил първоначалният избор за главен герой в най-скандалното риалити в момента – „Ергенът” на Би Ти Ви. Гребецът Виктор Стоянов въобще не е влизал в сметките, пише „Уикенд”.

Тъй като предаването е по американски лиценз, всички участници в него трябвало да бъдат одобрени в САЩ. Там обаче изненадващо не харесали Кюрпанов и се наложило да го сменят. Ако Виктор Стоянов не беше изскочил съвсем ненадейно на хоризонта, зрителките на „Ергенът” в момента най-вероятно щяха да плакнат очи по плочките на Мариан Кюрпанов.

Манекенът, който избягва да пребивава в България, от години живее в САЩ, но се прибира у нас, когато има подходящи работни ангажименти. Така например той пристигна в родината си преди 9 години, за да участва в тогавашното риалити номер едно – „ВИП Брадър”.
 
По онова време почти никой от редовите тв зрители не беше чувал името му, но в шоуто той стана достатъчно известен, за да си осигури ангажименти за цяла година напред. Кюрпанов, който е един от най-близките приятели на Цеци Красимирова, започна да припечелва добре от платени посещения на светски събития, на които придаваше блясък, докато се забавлява.

По онова време нямаше нито пандемия, нито война и беше много престижно да се правят партита, на които да се канят звезди. Така лесно и приятно Мариан изкара доста време в родината, но после пак тръгна на гурбет и само от време на време се появяваше в Нова телевизия, за да дава интервюта при Гала. Миналото лято обаче Кюрпанов е бил на крачка от ново завръщане в България.

Изпълнителните продуцент на „Ергенът” – „Олд скуул”, които правеха и „ВИП Брадър”, се свързали с него и му направили оферта да стане първият „ерген” у нас. Той веднага се съгласил и работата била почти опечена, когато от САЩ категорично отказали да вкарат в шоуто си 41-годишния манекен, предпочитайки 10 години по-младия гребец Виктор, който между другото доста прилича на Мариан, а и никак не му личи, че е толкова по-млад от него.

Каква е причината да не одобрят Кюрпанов, до момента не е ясно. Възможно е да им се е сторил твърде възрастен, а може да са имали и други съображение. Така или иначе мястото в крайна сметка е заето от Виктор, който към онзи момент минава за лице, което не е експлоатирано в никоя телевизия.

Самият той е признавал, че е бил на крачка да откаже участието си в риалитито, когато разбрал, че няма да се снима в България, а ще трябва да се пътува до Турция. Като управител на фитнес клуб имал твърде много работа, за да си позволи дългата отпуска, която му била нужна за шоуто. Майка му обаче го убедила, че си струва да опита.

Едно е сигурно – ако Мариан Кюрпанов беше влязъл в „Ергенът” на мястото на Виктор, никой нямаше да се чуди дали е истински ерген и дали се е разделил в жена си с единствената цел да блесне в шоуто, както стана с гребеца. Хората, които се интересуват от темата, са сигурни, че Кюрпанов няма половинка до себе си.

Прегледана: 138770

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече