Немислимото се случи! Иван и Ирина в развод заради изневяра!

0

Немислимото се случи – тв продуцентът Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева се развеждат. След едногодишна семейна агония, през която Ирина ежедневно го е умолявала да приключат с брака си, двамата най-накрая седнаха на масата, за да официализират раздялата и да разпределят имуществото си.

Въпреки че в началото съпрузите искали всичко да мине спокойно и без излишни драми, разобличителна информация за тайния живот на Иван докарала все още законната му съпруга до шок.

Адвокатът на Тенчева разкрил, че продуцентът има любовница, която глези с доста скъпи подаръци. Справка от банковите му разходи показала, че Христов е зарадвал тайнствената си изгора с рубинена огърлица и скъп часовник, за които не се посвенил да изхарчи няколко хилядарки.

За радост на близките на семейство Христови, цялата тази мелодрама не се случва в реалния живот, а е част от сюжета на сериала „Мен не ме мислете“. Иван и Ирина правят своя дебют в тв поредица и самостоятелно, и като двойка.

Те обаче не влизат в образи, а играят самите себе си. Тъй като бракът им доста време беше любима медийна тема, вероятно правят препратка към това и по тази причина са избрали да влязат в сериала със собствените си образи, пише Шоу.

Прегледана: 139415

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече