Гаф! Мариана Попова изложи Халваджияните!

0

Огромен гаф, който едновременно ядоса продуцентът Магърдич Халваджиян и изложи жена му Кремена, направи една от участничките в „Като две капки вода“. Става дума за Мариана Попова, която с един замах развенча една от големите тайни в шоуто, пазена 10 години.

Без да осъзнава какво прави, гласовитата певица даде ясно да се разбере, че „Бутонът на късмета“ всъщност е фиктивен и нищо не зависи от него. Тя издаде как всъщност става изборът на образите в шоуто.

Последното превъплъщение на Мариана бе в образа на Уитни Хюстън. В стремежа си да похвали стилистката на костюма се обърка и сгреши с онова, което каза.

„Кремена Халваджиян е чакала 10 години някой да пожелае тази песен, за да направи този костюм“, каза Мариана, без да се замисли, че за зрителите всъщност изборът на песен и изпълнител е дело на „Червения бутон“.

Водещият Димитър Рачков усети гафа на Мариана и се опита да го замаже с обяснението, че „трябва да ти се падне от Бутона“.

„Да му се падне имах предвид, обърках се“, оправда се Попова, но не успя да убеди зрителите в това. В същото време камерата даде в близък план продуцентът Маги Халваджиян, който също не беше доволен от изпуснатите думи на Мариана и как внесе смут в настроенията и нагласите на зрителите и че е убила представите им за „Бутона на късмета“.

От това стана ясно, че всъщност самите участници избират кои певци да имитират, пише сайтът show.blitz.bg

Прегледана: 136220

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече