Миш-маш! Зори от „Ергенът“ – леко налудничава лелка с обща култура

0

Зорница от „Ергенът“ е една от най-колоритните участнички в първия сезон на шоуто. Тя се представи като успяла бизнес дама.

Зори, както е известна във формата, е на 32 години от Велико Търново. Твърди, че работи като инвеститор и предприемач от 17 години, т.е. – още от тийнейджърска възраст, което е малко необяснимо, но да приемем, че е вярно.

Представя се за човек, който владее пет езика, сред които и мандарин и има успешен моден бранд. Определя за свой гуру Мирзакарим Норбеков – радетел на алтернативната медицина, представящ се за руски академик, макар и името му да не се среща в списъка на Руската академия на науките.

Още при влизането си в шоуто, тя предостави на Виктор… своя диплома на курс по криптовалути, което даде да се разбере, че е голям нарцис с високо мнение за себе си. Впоследствие впечатление направи крайно инфантилното й поведение, но също така и доброто познаване на официалния протокол при вечеря.

Общо взето тя изглежда един миш-маш от леко налудничава леля със сравнително добро ниво на обща култура, но изглеждаща крайно несериозно в очите на останалите, коментираха зрителите.

Те се питат дали тя действително е успял бизнесмен и владее пет езика или е градския ексцентрик на Велико Търново, който има високо самочувствие без никакво покритие, пише Флагман.бг.

Прегледана: 135795

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече