Не е за вярване! Ето кои са най-абсурдните имена у нас

0

Ако не харесвате как са ви кръстили вашите родители, то най-голямото ви успокоение би бил фактът, че има хора с имена, които звучат наистина абсурдно. Вярно е, че на всяка майка и на всеки баща им се иска детето му да бъде единствено и неповторимо, но да кръстиш малчугана си по начин, който цял живот ще му носи скрити или явни подигравки е, меко казано, не добро решение.

Вижте 10-те най-абсурдни имена у нас

Агатопод

Това име е нещо средно между Агата Кристи и осмокрако океанско мекотело. Доста вулгарно родителско решение. Интересно как ли го наричат галено? Може би Аги. А защо не Подчо?

Аерозол

Да бяха го кръстили Дезодорант. Така вероятността някой да му лепне прякора Мухозол, щеше да е далеч по-малка. Чудя се на кого ли са го кръстили?

Башибозук

Тези родители направо си просят синовната омраза. Да дадеш това име на детето си в България, е все едно да кръстиш еврейче Адолф Хитлер.

Вагинян

Доста неподправен избор. Без притеснения и задръжки! Хората отдавна са над тези неща. Особено децата. Колко трябва да мразиш детето си, за да го кръстиш така? Да бъде Вагинян!


Вентилатор

Това е истински шедьовър! Много усилия се изискват, за да погубиш самочувствието на отрочето си още от люлката. Трябва да си убийствено изобретателен и поне малко жесток. А защо не Хеликоптер? Вероятно малкият Вeнти ще нарече така сина си. Забележително! Вентилатор Хеликоптеров Вагинян. Защо не?!

Дердидас

За всички, които не говорят немски език, Der, Die и Das са определителните членове там. Явно мама и тате здраво са били затънали в изучаването на езика в дните преди наследника им да се появи на бял свят.

Джинтоник

Това вече е разбираемо. Баща му е бил мъртвопиян, когато горкият Джинтоник се е появил на бял свят. Можем само да се надяваме, че алкохолишкото име не е начертало алкохолишка съдба за малкия Джин. Или голям джин?

Другоблиз

Тук някой определено е прекалил с интерпретациите. Всичко си има граници! Единственото смислено обяснение е, че чужда дойка е кърмила злощастния Другоблиз. Не дай си Боже това да е едно от онези така наречени „пожелателни имена“.

Звездолет

Родителите на този младеж определено са си падали по фантастичните филми. Може би малко са избързали във времето. Е, все пак могат да му викат Звезди.

Петиконгрес

Класически пример за алено кръщене от Татово време. С такова цветущо име бъдещето на Конгресчо е било в кърпа вързано. Жалко че бутнаха строя. Сега сигурно щеше да е поне партиен секретар, пише dariknews.bg

Прегледана: 136440

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече