Нагла, джукеста и безпардонна… Габи от „Ергенът“ досущ като Ленивеца от „Ледена епоха“

0

Габриела от „Ергенът“ ли е българската жена от 21-ви век? Това питат зрители, които са шокирани от поведението, знанията и вида на 28-годишната кандидатка за слава.

Ето и един от интересните коментари по темата на Юлия Санева:

Една от най-одумваните участнички е 28-годишната Габриела от Сливница. Тя е дизайнер и представи себе си като меркантилна, като според нея това трябва да е главното изискване за всяка уважаваща себе си жена. Потребителите са на мнение, че Габриела е представител на 90% от извадката на българската жена в 21-ви век, което естествено е силно преувеличено. Една от изцепките на вечерта беше породена именно от нея, след твърдението й, че значението на АЕЦ е „Авио електро централа“. Разбира се, отзвукът от коментари в социалните мрежи не закъсня.

Потребителите я сравниха със Сит ленивеца, който е герой от анимацията „Ледена епоха“. Не знаем дали визуално потребителите я оприличават с него или поведението й напомня за комедийния образ от детското филмче.

„Хем е смешно, хем е тъжно…Наблюденията ми над Габриела, наистина ме карат да се замисля дали да не мина на другия бряг“, пише потребител от мъжки пол.

„Нагла, джукеста и безпардонна, чисто олицетворение на българската жена в 21-век“, са само част от коментарите, които се изсипаха по адрес на дизайнерката.

Дамата, която получи положителен отзвук в мрежите и роза от Виктор, е Деница Дешкова, която работи като мениджър в АЕЦ. Освен интереса на Виктор, тя спечели и одобрението на зрителите, които смятат, че е смирена, интелигентна и истинска на фона на останалите участнички, които демонстрират самочувствие и пошлост.

Според много хора пък, формата е огледало на самата реалност в държавата ни и намират за странно негативната вълна от коментари на потребителите относно участничките, а заключението ни от видяното снощи е най-добре “Ергенът” да си остане ерген.

Вижте и някой от най-споделяните коментари относно шоуто в социалните мрежи:

Ако участничките олицетворяват българската жена в 21-ви век, то тежко ни горко.“

“Който иска да не губи разсъдъка си – да не гледа никога “Ергенът”!”

“Никога повече няма да си пусна телевизора!”

“След като eргенът видя всички мераклийки, той си тръгна с един от операторите на продукцията”

“Почти всички участнички са със сериозни психически отклонения, нуждаят се от спешна терапия възможно най-скоро!”

“Не знам дали участничките ще счупят сърцето на ергена, но ако има тъпомер, то определено ще е на сол!“

Прегледана: 138455

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече