Пандизчиите ядосани! Шеф Токев няма да им готви!

0

Топ готвачът шеф Андре Токев няма да готви в затвора. Този факт разочарова много от пандизчиите, които станаха негови фенове след изцепката му да шофира пиян по джанти на Околовръстния път на София.

Токев в момента е под карантина в болницата към Софийския централен затвор заради ковид пандемията. След 10 дни ще бъде приведен за адаптация, както всички лишени от свобода, които престъпват железните врати на зандана.  

Отредено му е място в общежитието в Казичене, където реално Токев ще бъде по-скоро на квартира. Той ще излиза през деня, за да работи на външен обект, а вечер ще се прибира за вечерна проверка и само ще преспива в зандана. Лишените от свобода с леки присъди се настаняват в т.нар. затворнически общежития. Голяма част от тях работят, тъй като 2 дни труд в затвора се броят за 3 излежани и така намаляват присъдите си.

В същото общежитие сред елитните затворници преди време лежа бившият шеф на парното Валентин Димитров–Топлото. По-рано пък в този зандан бе Иво Недялков–Фараона, който работеше като лафкаджия в сграда до корпуса на затвора.

Що се отнася до Токев, готвачите в Казичене се надяват, че все пак ще им помогне с някои съвети за рецептите в затворническата кухня.

Токев е лишен от свобода за общо 10 месеца заради каране в пияно състояние. Той вече излежа повече от 2 месеца под домашен арест и му остават 8. От тях като се приспаднат дните за работа, както и очакваното му добро поведение, най-вероятно топ готвачът ще излезе в началото на юли, пише Телеграф.

Прегледана: 134725

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече