Ликува! Суеверната Венета Райкова щастлива от днес, ето защо

0

Венета Райкова отдавна е запалена по астрологията и следи стриктно разположението на планетите. Тя неведнъж е споделяла, че изпитва ужас от ретроградния Меркурий и гледа да не започва нови проекти или важни начинания по това време.

За нейно щастие, ходът на планетата се изправя от днес.

„Здравей, ретрограден Меркурий! Знам в какви ситуации влизам всеки път, когато властваш, затова през следващите седмици ще се отдам на почивка . А вие, мили мои приятели, внимавайте с документи, техника, нови проекти и бивши гаджета, които винаги се появяват в този период. По-малко приказки и повече четене на книги!”, беше написала блондинката в социалната мрежа, когато планетата стана ретроградна. И стопира временно работните си ангажименти, докато не насъпи по-подходящо време да твори. Сега обаче екс водещата на „Горещо” може спокойно да се захване с всичко, което й хрумне.

Освен в астрологията, Венета вярва още и в магиите. Даже казва, че преди години е била жертва на нечисти сили и лоши намерения. „Енергиите много бързо се движат в днешно време и заради това аз не правя магии. На мен са ми правили за спиране на предаване, за раздяла с бившия ми мъж, за проблеми със здравето… Правени са ми предимно от мои колежки. За жалост, в живота не винаги доброто побеждава”, разказвала е авторката на бестселъри.

В този период тя била застигната от какви ли не тревоги. Cлeд ĸaтo oбиколила знaйни и нeзнaйни eĸcтpaceнcи, вpaчĸи и xoджи, писателката oтĸpилa cпaceниe във вяpaтa. За това е споделяла и в книгите си. Bcяĸa ceдмицa Венета зaдължитeлнo пoceщaвaлa cтoличния xpaм „Cв. Heдeля”, ĸъдeтo в 10 чaca cyтpинтa cвeщeниците й четели Kипpиянoвaтa мoлитвa. Водещата е категорична, чe така се е изчистила oт всякакви oтpицaтeлнитe eнepгии. Райкова е убедена, че съществуват не само черни магии, но и прераждания. Самата тя е виждала свои минали животи, благодарение на известния духовен учител Гал Сасон, с когото са близки приятели. Водещата два пъти се е подлагала на регресия при него. “Видях как ме убиват! Бях в Париж и ме удуши мъж, когото познавам и в този живот! Дали да му пиша и да му кажа? Отвратителен парадокс – човек, към когото си имал чувства в този живот, те е удушил в предишен! В големи размисли съм, откакто свърши регресията, не ме пускат емоциите!” , споделяла е Венета.

Тя отишла при Сасон заедно със своя близка роднина и плакала много на сеанса. “Добре че бяхме заедно с жената на брат ми – Руми, защото не знам как щях да успея да си тръгна! На първата регресия се видях като римлянин, когото убиха с копие в корема! А днес се видях като момче от Париж, когото приятел удуши от завист. Още не мога да се осъзная, но било нормално два-три дни да съм така”, разказвала е Венета за преживяванията си, напомня „Уикенд”.

С днешна дата известната авторка се чувства по-добре от всякога и черна магия вече не я лови, защото знае как да се пречиства. Тя твърди, че животът й се е наредил идеално. Макар че се разведе преди 4 години, по думите й мъже не й липсвали. Предпочитала ги по-млади от нея, но с повечето стигала само до мимолетни отношения, защото бързо й омръзвали. Райкова даже имала авантюра със свой съсед, но и тя приключила.

Прегледана: 134030

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече