Ха така! Мъж хвана вицепремирката за задника, ето кой е той!

0

Пикантната снимка от премиерата на филма „Петя на моята Петя”, на която млад господин държи за дупето силно усмихнатата вицепремиерка Калина Константинова, взриви социалните мрежи. Кой ли е тайнственият господин, който си позволява да опипва на публично място вицепремиер, след като Константинова така и не е обявила семейния си статус?!

Всъщност вицепремиерът е щастливо омъжена и дори има едно дете, а похотливецът, дръзнал да пусне ръка публично на видната дама е… собственият й съпруг, пише „Уикенд”.

Ревностно пазеща личния си живот в тайна, вицепремиерът все пак признава, че не е от заможно семейство. Родена в София и израстнала в квартал „Овча купел”, с баща строителен инженер, Калина от малка обаче си е поставила за цел да пътува по света. „Живяла съм в САЩ, Англия, Франция, Сингапур”, разказва красавицата, чийто баща Борислав дори е работил в Нигерия като ландшафтен архитект.

Завършила Френската гимназия в София, Калина успява да се пребори за студентско място в престижния Бард колеж в Ню Йорк. Тайна е обаче как семейството от „Овча купел” е успяло да плати семестриалната такса от над 75 000 долара за учене в колежа, и то за цели 4 години напред. Светлина по темата хвърля самата Калина – тя е наградена с шест стипендии от елитното училище за успехи в обучението си. Но вицепремиерът не крие, че именно там получила възможност да осъзнае, че Америка изобщо не е за нея. Твърди го и брат й Антон, чрез който всъщност Константинова се запознава с Кирил Петков и Асен Василев.

Антон е редовен посетител на така наречените „харвардски лекции”, организирани от тандема настоящи управници от „Продължаваме промяната”. Младият роднина на вицепремиера разкрива, че след като сестра му не харесала живота и работата в САЩ, решила да се отдаде на Лондон. Там Константинова завършва „Лондон скуул оф икономикс”, но и Великобритания не й е на сърце. „Когато завърши Икономика в Бард Колидж в Ню Йорк с отличие, вратите на САЩ бяха отворени за нея. Но тя твърдо заяви, че не би живяла там. Когато завърши Икономическо развитие в Лондонското училище за икономика, вратите на света бяха отворени за нея. Но тя избра да се прибере тук, в България, където искаше да живее и да допринася. През 2009-та година. В пика на световна икономическа криза и срещу 700 лева месечна заплата”, разкрива Антон за известната си сестра.

По думите му Константинова никога не е ламтяла за пари или осребряване на престижните си дипломи, а пътищата, които избирала, не били лесните, а верните. Антон, както и съпругът на Калина стоят далеч от медийното внимание, а вицепремиерът не иска и да чуе близките й да лъсват по страниците на вестниците. Затова и пази в тайна семейството си и особено детето си.

Семейството е близко с д-р Ангел Кунчев и топоператора на холивудски хитове Боян Бегов. Именно Бегов дарява на Калина един от двата й апартамента в столицата, а от години младежите са много близки. Връзката с Кунчев пък е по семейна линия – лелята на Константинова – Розалия, от 4 години е в екипа на здравния инспектор в инфекциозна болница.

А как Калина Константинова е решила да изостави първоначалното си развитие в „Да, България”, откъдето тръгва заедно с Кирил Петков и да пристане на проекта му „Продължаваме промяната”? Брат й Антон отново хвърля светлина по темата. „Разговорът за това се състоя в моя хол! Разговор, в който си казахме, че колкото и да не е лесно това решение заради това, че ще засегнат интересите на окопавали се с години хора, смучещи живеца на тоя народ, толкова е и лесно то. Защото е правилното решение. И защото не трябва да се подхожда със страх”, издава Антон.

Доста по-малък от сестра си, младият възпитаник на Софийския университет избира образование в България за разлика от Калина, която заради работата на баща си има възможност отпреди да се роди Антон да види доста свят. Така и се запознава с министър Божидар Божанов – двамата, макар и вече от различни партии, са партньори в обща фирма за софтуерна сигурност „ЛогСентинел”, но настоящият вицепремиер е била част и от компанията на Саша Безуханова, преди да се изкачи по властовата стълбица.

Въпреки професията и образованието си, Константинова не губи чувството си за хумор – в социалните мрежи красивата управничка е с прякор „калинкапрезидент”, като сама се иронизира в постове и коментари. Наскоро хубавицата дори публикува снимка от детските си години, на която не пропусна да се надсмее на буйните си къдрици още от детинство, които сега укротява в скромни прически. Самата Калина признава, че няма какво да крие от електората – парадоксално, но единният й граждански номер и мобилните й телефони са напълно достъпни в интернет и всеки може да се свърже с вицепремиера.

Тя не крие и че е от кадрите, ковани от „Америка за България”, както и че въпреки неприязънта й към живота в САЩ, харесва ценностите на Америка. Шегува се, че не владее синхалски или тамил, въпреки че е била стипендиант за проект в Шри Ланка, където живее цели два месеца. Но владее английски, френски и малко испански, които смята, че й вършат достатъчно работа.

Мнозина обаче разкритикуваха Константинова, че въпреки престижните си дипломи и езикови умения, 37-годишната красавица не умее да пише добре на български. Причината е, че вицепремиерът лъсна с неграмотност, написвайки, че притежава „Фолкцваген”, а не „Фолксваген“, но електоратът на ПП бързо й прости грешката….

Прегледана: 138255

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече