Не се спря! Джулката нон стоп палува с нов мъж

0

Хейтът към Джулиана Гани не стихва. Критиците й я упрекват, че не прекарва достатъчно време със сина си Давид, който живее в Монтана с татко си – фитнес инструкторът Илиян Найденов. Въпреки оплакванията на силиконката, че е възпрепятствана да вижда малкия Давид, хулите към нея продължават. Подсилват се с всеки нов пост на Джулката в социалните мрежи, в който се хвали, че пак е на почивка с новото си гадже. На този фон преди дни се появиха информации,, че бившият й мъж Илиян е решен да се бори за родителските права на сина им.

Само през януари Джулката успя да обиколи Пампорово и да отскочи до Париж. Щракна се и в ресторант във Велико Търново. За почивката в Париж се видя, че е с новото си гадже, което носи фамилията Стоилов. Затова и се предполага, че Джулката обикаля дестинации и ресторанти все в неговата компания. Въпреки съмненията на някои последователи, че въпросният момък е просто неин добър приятел, Гани не спира да го налага като актуалния си партньор.

Тези дни красавицата с внушителен силиконов бюст внася яснота по въпроса къде са се запознали: „На прима виста имахме проект, свързан с реклама и след това заминахме за Барселона”. Това разгневи допълнително критиците на Джулката. Все пак тя бе в Барселона през лятото миналата година, месеци преди да се разрази скандалът с бившия й мъж. Силиконката обвини Илиян в изневяра през ноември от френската Ривиера, където май пак бе със Стоилов. Там научила, че не й верен и води палави чатове с красива девойка. Критиците на Джулиана веднага я погнаха, че докато е сипела огън и жупел срещу Илиян, при това в тв интервю от френската Ривиера, е била в компанията на друг мъж, който сега представя за новото си гадже. Сложните взаимоотношения на моделката и Илиян явно тепърва ще търпят развитие.

Междувременно, в последния ден от старата година се разрази нов панаир. Поводът бе 2-рия рожден ден на малкия Давид. Първоначално имаше предположения, че родителите са се помирили заради празника на сина си. По-късно всички бяха единодушни, че въпреки приликите в интериора, Илиян и бвшата му са направили две партита за сина си. Докато малкият Давид бе на тържеството, организирано от татко му в Монтана, на празника, който бе на 31 декември, Джулиана събра приятели в ресторант в Пловдив. Последователите на блондинката бързо се обединиха в мнението, че тя е празнувала рождения ден на сина си Давид, но без него. Пременена в оскъдна рокличка, блондинката се снима с букети и подаръци. Щракна се и с гостите, както и с тортата за рождения ден. А в емоционалния пост към снимките имаше и рекламно позициониране. Джулката бе обяснила откъде е тортата, както и оскъдният й тоалет.

Илиян от своя страна също сподели снимки от тържеството за рождения ден на Давид. „На този ден ти обещавам, че татко ти ще бъде винаги тук! Ще те закриля, обича, прави щастлив и задължително възпитава, за да бъдеш добър човек преди всичко! Обещавам ти да получаваш заслуженото внимание и семеен уют, както и правилните насоки, за да избереш своя път в живота! Обещавам ти да израснеш в семейство, в което се цени емоционалното и духовното, а не материалното! Само бъди жив и здрав, сине! Татко ти е тук за всичко останало!”, написа Илиян към снимките от рождения ден на Давид.

Сагата на Джулиана Гани и довчерашния й любиом тепърва ще има развитие, тъй като разводът предстои. В светските среди вече се говори, че фитнес инструкторът е твърдо решен да се бори за родителските права на сина си Давид и да изкара бившата си неподходяща майка, пише „Уикенд“.

Прегледана: 137255

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече