Цирк! Висшистка взриви нета с грешен отговор на прост въпрос в „Стани богат“ (ВИДЕО)

0

Кандидатка за политик от младежката организация на ВМРО „изби рибата“ в петъчното издание на предаването за знания „Стани богат“ и влезе в социалните мрежи с ново определение за инфраструктурните проблеми или иначе казано дупките по пътищата.

Вместо да отговори с всеизвестното съчетание „лунен пейзаж“, 24-годишната Йоана Мангезова обяви, че повече й допада определението да е „Сатурнов натюрморт“ и така роди нов жаргонен израз за единица глупост поне за следващите няколко седмици в мрежата.

Шокираният от тоталната липса на обща култура водещ Михаил Билалов не скри почудата си как това е възможно да се случи на стола на богатството и се пошегува във фейсбук профила си със снимка, че се е опитал да обясни на колегите си що за значение има сатурновият натюрморт, но не е успял. 

Клетата участничка с претенции да е завършила геология не къде да е, а в ГГФ на Софийския университет, се оказа активна симпатизантка на ВМРО. Младата „надежда“ на Красимир Каракачанов е деен застъпник и и наблюдател на вота от квотите на националистите в София, още откакто е навършила пълнолетие, разкриват справките на ЦИК. 

Дъщерята на столичен полицай е и известна в снимковата платформа „Инстаграм“, където приятелите й надали подозират, че е притежателка на едва няколко неврона, вероятно недостатъчни да каже що е то луминесцентно датиране, пише Lupa.bg.

Прегледана: 137520

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече