Сашо Кадиев кърти! Метна се гол в снега заради любимата! (СНИМКИ)

0

Актьорът и водещ Сашо Кадиев легна в снега само по боксерки. Това се вижда във видео, пуснато в социалните мрежи, придружено от текст: „Когато си играеш на компа сладко, сладко, на топло вкъщи, а гаджето ти иска да развали тази идилия, да те превърне в неин шут, и да те застави да направиш за нея НЕВЪЗМОЖНОТО!“

От кадрите става ясно, че новата тръпка на тв водещия Ивелина Чоева го предизвиква да стане от удобния стол вкъщи, да спре да играе игри на компютъра и да излязат да се бият със снежни топки. Той не й отказва, а с присъщото си чувство за хумор, поема друга инициатива, направо втрисаща!

За да покаже на любимата си, че е безстрашен, Сашо набързо се съблича по боксерки и направо се хвърля гол в снега!

„Това е да види, че не съм мишок и страхливец“, през смях обяснява Кадиев.

След снежната баня синът на Катето Евро облича бяла хавлия и обува дебели чорапи и ботуши върху вледенените си мокри крака.

Ивелина е доволна от сътвореното от нея предизвикателство и през смях заявява: „Значи можело!“

Моделката предлага на половинката си и тя да се съблече гола в снега, но Сашо категорично отказва, представяйки си как и друго – чуждо, мъжко око плакне взор в перфектните й прелести.

Кадиев най-сетне е доволен, че леденото изпитание е свършило и със ситни стъпки се завтича към топлия уютен дом, мърморейки под носа си.

Прегледана: 133940

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече