На Коледа стават чудеса! Сашка Васева се подобрява, изписват я за ЧНГ!

0

За семейството на популярната певица Сашка Васева коледното чудо се е случило. Радостната новина прозвуча от устата на съпруга й Христо Бакърджиев. Пред bTV той разкри, че здравословното състояние на жената, която сме свикнали да виждаме усмихната и силна, се подобрява.

Тази година тя изпадна в сложна ситуация. Тумор застрашаваше не само зрението, но и живота й. Васева претърпя две операции и посрещна Коледа в болница в Германия.

„Животът й висеше на тънка копринена нишка, но сега се прескочи това препятствие и състоянието ѝ се подобрява. Вече е в движение, храни се самостоятелно, което в първите дни след операцията беше невъзможно“, разказа Бакърджиев.

В момента цялото семейство е в Германия и я подкрепя. Не са празнували Коледа, но са били заедно в празничните дни. Предстои преди Нова година певицата да бъде изписана.

„Ще очакваме следващата Коледа друго чудо и тя да е напълно здрава. Поне няколко месеца ще бъде лекувана, ще бъде подложена на рехабилитация, за да може да бъде стабилизирана“, каза още Христо Бакърджиев.

Съпругът на Васева припомни, че всеки, който иска да я подкрепи, може да го направи.

Прегледана: 137000

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече