Щели да уморят Самураят! Аха да се гътне от хипервентилация!

0

Тъмна тайна изплува от шоуто „Маскираният певец“.  Разкри я актьорът Владо Михайлов, който беше в ролята на Самураят.

 „Беше ми много несвойствено от една страна, обаче много ми хареса да участвам в „Маскираният певец“. Точно такова нещо не ми се беше случвало. Разбира се, в театъра и в киното сме свикнали с костюмите и да влизаме в роли.

Опитах се да направя образ, който да не може да бъде разпознат, или поне не веднага. До края не ме разкриха и беше много забавно за мен, защото имам честта да познавам всички от панела. Геро ми е приятел и стоях до него всяка вечер по време на лайфовете.

Виждах го как от време на време ме оглежда, за да се опита да ме разпознае. В предаването се взимат всички мерки за това участниците да са напълно скрити през цялото време. Минимален брой хора да знаят кои стоят зад маските.

Измислих си да пея в един висок регистър, където гласът ми звучи по-тънък и да не се разпознава. Малко се измъчих с тази работа“, разказа Владо Михайлов в ефира на Нова.

„По време на последното изпълнение на Самурят – парчето Higher Power на Coldplay щях да припадна и на репетицията, и по време на изпълнението заради хипервентилацията. Не е толкова лесно да скачаш и да дишаш в костюма. Никога не знаеш кога ще отпаднеш, зрителите гласуват по тяхна логика и пристрастия, а вотът е съвсем реален“, споделя той.

Прегледана: 140410

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече